Familia Chivu, la răscruce de drumuri

Ultima actualizare:

Cristi şi Adelina au ieşit zilele trecute la o plimbare şi la o sesiune de shopping prin Milano, însă fostul căpitan al naţionalei României n-a părut deloc în apele sale.

Nici n-avea cum să fie altfel, ţinând cont de situaţia în care se află din punct de vedere profesional. Mai exact, Chivu n-a prea jucat în acest an la Inter, cauza fiind o accidentare la unul dintre degetele de la picior, care i-a dat bătăi de cap începând cu luna august 2012.

Pentru a-şi salva finalul de carieră, Chivu a strâns din dinţi, a refuzat să fie operat a treia oară, ajungând chiar să se zvonească despre un conflict între el şi staff-ul medical al nerazzurrilor. Din păcate, durerile nu i-au permis să bifeze decât 10 meciuri din 38 în campionatul Italiei, prea puţin pentru pretenţiile sale.

Deşi contractul lui Chivu cu gruparea din Milano expiră abia la anul, în 2014, fotbalistul român de 32 de ani ia în calcul o despărţire încă din această vară. Cu atât mai mult cu cât nu-l mai are de partea sa pe antrenorul Andrea Stramaccioni, demis ieri de patronul Massimo Moratti.

Din câte se pare, noul tehnician al lui Inter va fi Walter Mazzarri (fost la Napoli), căruia i se va impune în primul rând să administreze schimbul de generaţii.

Aşadar, pentru Chivu şi familia sa urmează o perioadă de tranziţie, existând chiar posibilitatea ca fundaşul român să-şi găsească un angajament într-o altă ţară, după 10 ani neîntrerupţi în Italia, la AS Roma şi Inter. Dacă va fi aşa, viaţa se va schimba atât pentru Cristi cât şi pentru Adelina şi cele două fetiţe ale cuplului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net