Farul, eliminată de o divizionară secundă. Campioana părăsește Cupa României

Ultima actualizare:

Farul Constanța a obținut un rezultat curios în Cupa României, competiție pe care o părăsește, după ce a fost învinsă, joi, de către Gloria Buzău, cu 1-0. Gruparea antrenată de Gheorghe Hagi a încheiat grupa sa pe ultimul loc, fiind practic învinsă de către unul dintre jucătorii săi, care este împrumutat la Gloria Buzău. Campioana României și-a împărțit grupa cu FC Voluntari (patru puncte), CSU Craiova (patru puncte), UTA Arad (trei puncte), Gloria Buzău (trei puncte) și Tunari (două puncte). 

Farul Constanța a părăsit Cupa României, în faza grupelor (FOTO: Sportpictures)
Farul Constanța a părăsit Cupa României, în faza grupelor (FOTO: Sportpictures)

Intrat pe teren, în minutul 68, Valentin Dumitrache a înscris unicul gol al partidei de fotbal, fără a-și sărbători în vreun mod vizibil reușita. Totuși, reacția lui Gică Hagi a fost una fair-play: „Bravo lui, l-am felicitat! Nu trebuia să facă gestul ăla, pe care l-a făcut (n.r. să nu se bucure la gol), joacă pentru el. A avut o execuție foarte frumoasă! E de aici din Buzău, e iubit, mă bucur pentru el”, a comentat cel supranumit „Regele”. 
După meci, tânărul atacant de 20 de ani a punctat că nu ia în considerare o eventuală revenire la campioana României și că motivația lui este aceea de a reuși să promoveze cu Gloria Buzău în primul eșalon.

„Trebuie să ne trezim, să strângem rândurile”

„Am venit cu o echipă tânără. Am lăsat mai mulți acasă, care au dus greul. Am dat oportunitatea și altora, să arate ce pot cu o echipă puternică din Liga a II-a. Din păcate, puțină personalitate. Joci, joci, pasezi, dar până la urmă trebuie să fii mai iute, mai inteligent ca adversarul. Clubul nostru așa e, trebuie să dea șansă la copii. Unii mi-au plăcut, unii mai puțin, o să le dăm în continuare încredere. Nu sunt mulțumit, mă așteptam la mult mai mult de la cei experimentați și de la ceilalți. Trebuie să ne trezim, să strângem rândurile”, au fost explicațiile găsite de Gică Hagi. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net