Situație curioasă: Bayern, eliminată din Cupa Germaniei de echipă din Liga a III-a

Ceea ce se credea a fi doar o chestiune de formalitate s-a dovedit o grea încercare pentru FC Bayern München, pe care formația din Capitală nu a reușit să o treacă. Nemții n-au reușit să ajungă nici măcar în optimile de finală, fiind eliminați în 16-imile Cupei Germaniei de către o echipă din Liga a III-a, FC Saarbrücken, care a învins cu 2-1, deși abia dacă este ocupanta locului 15.

FC Bayern München a avut de furcă în meciul cu FC Saarbrücken (FOTO: Getty Images)
FC Bayern München a avut de furcă în meciul cu FC Saarbrücken (FOTO: Getty Images)

Saarbrücken nu s-a arătat deloc speriată că a avut-o în fața ei pe campioana en-titre din Bundesliga și a scris istorie, miercuri, cu toate că gruparea bavareză venea după o victorie categorică în campionat, un 8-0 cu SV Darmstadt 98.
Dacă începutul părea în favoarea lui Bayern München, aceasta deschizând scorul în minutul 16, prin experimentatul Thomas Müller, gazdele au egalat în prelungirile primei reprize, prin Patrick Sontheimer ('45+1), ca mai apoi să decidă soarta meciului în prelungiri, mulțumită lui Marcel Gaus ('90+6). Totodată, asupra disputării meciului de la Saarbrücken au planat semne de întrebare până în ultima clipă, dată fiind starea terenului, afectat de ploile abundente, iar Federaţia Germană de Fotbal (DFB) și-a dat acordul abia miercuri dimineaţă, după inspectarea suprafeţei de joc.

„Campioni” la părăsit Cupa Germaniei, încă din primele faze

„Suntem extrem de dezamăgiţi, doream să mergem la Berlin”, a declarat antrenorul lui Bayern München, Thomas Tuchel, după eşecul de miercuri. „Este o lovitură dură să pierzi în fiecare sezon, în turul al doilea”, a spus și Thomas Müller, care a cucerit de şase ori Cupa Germaniei cu gruparea lui.
De altfel, pare o tradiție pentru Bayern München să părăsească prematur Cupa Germaniei, având în vedere faptul că e pentru a treia oară, în ultimii patru ani, când se întâmplă acest lucru. Înapoi în timp, în ianuarie 2021, Bayern München a fost învinsă de divizionara secundă Holstein Kiel la loviturile de departajare, iar în noiembrie 2021, a suferit cel mai categoric eşec din istoria sa în Cupa Germaniei, pe terenul formaţiei Borussia Mönchengladbach, 0-5.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net