FC Barcelona, în stare de şoc. Vezi ce lovitură au primit catalanii!

CLIIMA20120506 0047 1 jpeg
Messi a jucat de la începutul carierei doar la FC Barcelona

FIFA a sancţionat drastic clubul FC Barcelona pentru nereguli în transferurile unor fotbalişti sub 18 ani, la Academia clubului.

Forul mondial a decis ca echipa "blau-grana" să nu mai facă niciun transfer în următoarele două perioade, ceea ce înseamnă în vara acestui an şi în iarna lui 2015. Decizia vine după ce FIFA a descoperit nereguli mari la transferul unor fotbalişti minori din străinătate, care au fost aduşi la celebra "La Masia", academia clubului.

Clubul a primit şi o amendă de 450.000 de franci elveţieni şi are termen 90 de zile pentru a rezolva problemele existente în acest sector. Această măsură este o lovitură puternică pentru echipa lui Gerardo Martino, care se vede pusă în imposibilitatea de a mai aduce un portar la echipă. Victor Valdes e accidentat şi va lipsi minimum 7 luni, plus că în vară i se termină contractul, iar Barca se bazează în acest moment pe rezerva Pinto, de 37 de ani, şi pe Oier, de la echipa a doua a clubului, care n-a jucat niciun meci pentru prima formaţie.

sarah anamaria prodan jpg
image png
claudia patrascanu copii png
giselle si tom brady
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Parlament Chisinau IPN
image
image
image
image
dawa jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg