FCSB a devenit ”echipa păcii”. Nu mai bate pe nimeni în Superligă

Ultima actualizare:

FCSB se face de râs constant în campionatul intern. După 8 meciuri disputate din cele 10 ale startului de sezon în Superligă, bucureștenii au câștigat doar unul, fiind considerată de fani un fel de echipă a păcii, pentru că nu bate pe nimeni. A doua victorie din campionat a fost la un minut distanță luni seară, contra celor de la FC Voluntari, dar meciul s-a încheiat până la urmă 1-1. Criza e imensă, iar până la partida cu Anderlecht mai sunt două zile.

Compagno s-a zbătut mult, dar tot nu a înscris pentru FCSB (FOTO: Sportpictures)
Compagno s-a zbătut mult, dar tot nu a înscris pentru FCSB (FOTO: Sportpictures)

FCSB, care nu a făcut un meci senzațional, deși a avut câteva ocazii de a marca, a deschis scorul prin Miculescu, în minutul 82. Numai că, în al cincilea minute de prelungiri atacanctul care a declarat deschis că nu va veni niciodată la ”roș-albaștri” pentru că nu vrea să lucreze nici măcar o secundă cu patronul Gigi Becali, slovacul Nemec, a fost faultat în careu de Radunovic. Penalty-ul corect acordat a fost transformat tot de Nemec, care a devenit eroul formației sale deși a intrat pe teren în a doua repriză.

La finalul partidei, Radunovic era un munte de supărare, știind că din cauza lui s-a pierdut printre degete victoria: ”E o seară foarte tristă pentru noi, dar mai ales pentru mine. Din cauza mea nu am câştigat meciul. În ultimele secunde am alunecat pe lângă adversar, dar l-am atins. Sunt foarte afectat. Am alunecat singur, nu am vrut să joc mingea sau să intru în duel, am alunecat. Sunt foarte trist, s-a întâmplat în minutul 95 şi pierdem puncte. Nu merită asta nici echipa, nici clubul, nici suporterii”, a declarat după meci Radunovic.

Nicolae Dică: ”Nu mă așteptam la acest pascurs slab”

Dar mai supărat decât fundașul echipei sale era antrenorul FCSB, Nicolae Dică. Tehnicianul și-a făcut praf jucătorii la conferința de presă: ”Am vrut să intrăm în grupe, clubul este obișnuit cu astfel de meciuri, de competiții. Jucătorii, când vin aici, știu la ce să se aștepte. Avem condiții de refacere foarte bune, nu văd de ce ar fi probleme. Nu mă așteptam la acest parcurs slab din campionat. Mă așteptam la o calificare în grupele europene, dar nu mă așteptam la acest parcurs slab din campionat. Credeam că vom face mai multe puncte. E prea puțin. O echipă ca Steaua nu poate avea opt puncte după zece etape. Eu le-am spus că nu putem câștiga meciuri dacă intrăm pe teren și avem echipament frumos. Nu, trebuie să dăm totul, să avem o atitudine bună. Aici se face diferența, pentru că în campionat avem o atitudine și în Europa o altă atitudine”, a declarat tehnicianul la conferința de presă, conform digisport.ro.

Imediat după meci, el era și mai nervos, fiind la un pas să se certe cu reporterii. ”Este important ca jucătorii să înţeleagă că trebuie să joace la trei-patru zile. Am fost şi eu fotbalist şi la trei-patru zile jucam. Octavian Popescu este un jucător tânăr, un jucător de perspectivă, are şi căderi. Important este să muncească în fiecare zi, iar atunci când intră pe teren să dea totul pentru echipă”, a spus tehnicianul. Dică s-a enervat când a fost întrebat ce poate face ca jucătorii cu experiență să joace la nivelul cel mai înalt. ”În afară de Tamm şi de Radunovic, care sunt ăia cu foarte multă experienţă? Când vorbim de foarte mare experienţă, vorbim de jucători de la 28-30 de ani în sus, ori noi avem doi jucători peste 30 de ani. Când îi schimb, nu-i bine că-i schimb, când joc cu o echipă, nu e bine că joc cu aceeași echipă. Când este bine?”, a întrebat, supărat, antrenorul, la interviurile de după meci.

Rață și Olaru, coechipieri acum 3 săptămâni, adversari luni (FOTO: Sportpictures)
Rață și Olaru, coechipieri acum 3 săptămâni, adversari luni (FOTO: Sportpictures)

Vadim Rață s-a simțit răzbunat

Titular la Voluntari împotriva echipei care l-a transferat luna trecută și la care a avut doar trei apariții înainte de a fi trimis înapoi la Voluntari, Vadim Rață a avut sentimente amestecate în această partidă. ”Acum o săptămână eram acolo şi acum deja sunt de partea cealaltă, dar am încercat să-mi fac treaba foarte bine. Am fost foarte motivat. Nici eu nu am înțeles prea bine ce mi s-a întâmplat. Nu mai revin la FCSB. Dacă a decis domnul Becali că nu mă vrea, nu cred că după două săptămâni o să-mi facă altă ofertă. Chiar dacă o să fie, nu mă duc eu”, a spus la finalul jocului Vadim Rață. El a recunoscut că i-a ”vândut” câteva secrete antrenorului său, Liviu Ciobotariu, despre tactica FCSB. ”Vă daţi seama că îmi ajut echipa la care sunt. I-am zis câte ceva”, a spus internaționalul moldovean.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net