Dică își avertizează jucătorii: „Nu vreau mofturoși la FCSB”

FCSB se pregătește de meciul cu Viking FK, din play-off-ul Conference League, partidă pe care antrenorul echipei o preconizează a fi una extrem de dificilă, punctând că așteaptă de la jucătorii săi maximum posibil. 

Nicolae Dică, antrenorul FCSB (FOTO: Sportpictures)
Nicolae Dică, antrenorul FCSB (FOTO: Sportpictures)

„Ne aşteaptă o partidă foarte grea, cu un adversar foarte bun. Este o echipă nordică, cu o organizare foarte bună. Eu nu trăiesc din amintiri, trrăiesc prezentul, trebuie să facem un meci foarte bun pentru un rezultat pozitiv. orice rezultat am obţine nu ne va asigura liniştea pentru retur. Au fost echipe mari care au pierdut, după ce au câştigat în tur la scor”, a declarat Nicolae Dică, în conferința de presă înaintea meciului european. 

Antrenorul a mai vorbit și despre problemele pe care le întâmpină în alcătuirea echipei, dar și despre ce nu acceptă sub nicio formă să facă fotbaliștii pe care îi conduce: „Începem să căutăm fundaşi centrali. Bouhenna e şi accidentat, a avut unele probleme şi înainte şi am decis cu patronul şi cu MM (n.r. Mihai Stoica) să căutăm un alt fundaş central. Eu îmi doresc ca jucătorii să fie pregătiţi. Că joacă în campionat, că joacă în Europa, că joacă 20 minute, că joacă tot meciul, eu nu vreau jucători care să facă mofturi la antrenamente. Eu le-am transmis mereu că am nevoie de jucători de pe bancă, ce reuşesc să facă diferenţa. Eu nu vreau să văd jucători supăraţi că joacă în campionat şi nu doar în Europa. Nu spun doar de Bouhenna, spun în general. Jucătorii ştiu treaba asta, i-am avertizat”, a precizat tehnicianul.

FCSB va evolua, joi, în cupele europene, când va întâlni formația norvegiană Viking FK, cu care se va duela pentru un loc în grupe. Partida care contează pentru în turul play-off-ului pentru Conference League este programată la ora 21.30, urmând să fie televizată de ProTV. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net