FCSB - CSU Craiova, în topul meciurilor cu cei mai mulți spectatori ai sezonului

Ultima actualizare:

CSU Craiova a reușit să plece cu un punct de la vizita făcută lui FCSB, duminică, duelul finalizându-se cu 1-1. Disputată pe Arena Națională, partida a stârnit interesul a 23.427 de spectatori, urcând astfel vertiginos în topul meciurilor cu cea mai mare asistență, raportat la sezonul curent. 

FCSB i-a cedat un punct lui CSU Craiova (FOTO: Sportpictures)
FCSB i-a cedat un punct lui CSU Craiova (FOTO: Sportpictures)

Locul fruntaș în clasamentul cu partidelor cu cei mai mulți spectatori în Liga 1 îi aparține tot lui FCSB, care a atras pe stadion, în confruntarea cu Rapid, un număr record de oameni: 31.233. Poziția secundă aparține celor de la CSU Craiova, în meciul cu CFR Cluj având în tribune 24.548 de persoane, iar podiumul e completat de cele două grupări din Cluj. Universitatea și CFR, în derbiul ardelenilor, au adunat 24.500 de spectatori. 
După locul patru, care îi revine remizei dintre FCSB și CSU Craiova, alte partide care au stârnit interesul oamenilor au fost FCU Craiova 1948 - CSU Craiova, CSU Craiova - FCSB, Universitatea Cluj - FCSB, CSU Craiova - Rapid sau FCSB - FCU Craiova 1948, acestea ilustrând, în ordine descrescătoare, de la 23.211 persoane în tribună, până la 15.167.

Cum arată podiumul celor mai populare echipe

Raportat la Superliga României, echipele care adună cei mai mulți amatori de fotbal sunt, în ordine, FCSB, Rapid și CSU Craiova, acestea fiind urmate de UTA Arad, Petrolul Ploiești sau Universitatea Cluj.
Media de spectatori de la FCSB însumează 12.905, doar că asta înseamnă abia 24% din capacitatea stadionului. Comparativ, media giuleștenilor, 11.013, reprezintă 78% din potențialul arenei, în vreme ce în cazul oltenilor, cei 10.391 de indivizi constanți înseamnă 34% din ceea ce poate găzdui stadionul. Raportat la numărul total de spectatori, cea mai urmărită etapă de la fața locului s-a dovedit a fi cea cu numărul XV din Superliga României, când nu mai puțin de 65.893 de oameni s-au adunat pe stadioane, să-și susțină favoriții. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net