FCSB, Universitatea Craiova și FC Botoșani își află luni advresarele din Liga Europa. Cu cine ar putea cădea

Ultima actualizare:

    Cicâldău este cel mai valoros om al Craiovei FOTO: Sportpictures.eu
Cicâldău este cel mai valoros om al Craiovei FOTO: Sportpictures.eu

Cele trei echipe participante în Liga Europa din România, FCSB, Universitatea Craiova și FC Botoșani, îți vor afla adversarele din primul tur preliminar în cursul zile de luni. Până la tragerea la sorți, UEFA le-a împărțit în niște mini-grupe, din care li se vor alege oponentele.

În primul tur preliminar sunt implicate 94 de echipe. Pentru tragerea la sorţui, echipele au fost împărţite în 15 grupe: 13 cu câte şase echipe şi două cu câte opt. Fiecare grupă are trei echipe capi de serie şi trei care nu sunt capi de serie, în cazul ultimelor două grupe patru capi de serie şi patru care nu sunt capi de serie.

FC Botoşani a fost repartizată în grupa 12 şi nu este cap de serie. Botoşănenii ar putea întâlni Lech Poznan (Polonia), Partizan Belgran (Serbia) sau Ordabasy Şimkent (Kazahstan).

În grupa 13, FCSB, care se numără printre capii de serie, are ca potenţiali adversari Shirak (Armenia), Sirens (Malta) şi învingătoarea dintre Engordany (Andorra) şi Zeta (Muntenegru), confruntare din runda preliminară.

Universitatea Craiova este printre capii de serie din grupa 14, în care se află opt echipe. Craiovenii ar putea întâlni Noah (Armenia), Sumgayit City (Azerbaidjan), Petrocub-Hincesti (Moldova) sau Lokomotiv Tbilisi (Georgia).

Meciurile vor avea loc la 27 august. Dacă va fi cazul, vor exista prelungiri şi lovituri de departajare pentru stabilirea câştigătoarelor. Echipele care se impun vor evolua apoi în turul doi preliminar al Ligii Europa.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net