Florin Tănase a scăpat de FCSB. A semnat cu chinezii

Ultima actualizare:

Florin Tănase a scăpat de FCSB. Căpitanul echipei a fost vândut de patronul echipei, Gigi Becali, care miercuri a confirmat plecarea favoritului său.

Florin Tănase a fost golgheterul ultimelor doua ediții de campionat (FOTO: Sportpictures)
Florin Tănase a fost golgheterul ultimelor doua ediții de campionat (FOTO: Sportpictures)

Florin Tănase a fost transferat la echipa Shanghai Port, din campionatul Chinei, pentru 3 milioane de euro, a anunţat Gigi Becali. Acesta a precizat că fotbalistul nu va juca joi cu Saburtalo Tbilisi, în Conference League, pentru că azi (miercuri) pleacă în China.

Conform finanțatorului, Tănase va avea salariu un milion de euro. „Sunt liniştit. Aveam un stres mai mult cu salariu. Am scăpat de 40.000 de euro, plus 3 milioane de euro. Nu mai dau bani din buzunar. Iau 1,5 milioane de euro de la Betano, plus 3 milioane de euro de la Tănase. Nu se mai vorbeşte de retragere acum. Deja s-a făcut bugetul. Nu mai trebuie să dau bani de la mine”, a declarat Becali, fericit, la Pro Arena. În vârstă de 27 de ani, Tănase juca la FCSB din 2017.

Nicolae Dică va debuta joi ca antrenor la FCSB

Noul antrenor al echipei, Nicolae Dică, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că știa că nu îl va putea folosi pe Tănase în meciul cu Saburtalo, din manşa secundă a turului doi preliminar al Conference League.

"Am venit înaintea unui joc foarte important pentru echipă şi club şi sper să începem cu dreptul. Am avut o discuţie cu patronul echipei, de a-mi da libertate şi a-mi pune ideile în aplicare. Pentru mine ca antrenor, banii sunt pe ultimul loc. În general, când un antrenor de la FCSB pleacă, să fiu sunat. M-a sunat luni dimineaţă şi am discutat până seara târziu. Eu comunic, ascult ideile celor din jur şi apoi fac ce cred eu. Salariu nu există, dar clauză de reziliere există. Nu aş fi avut nicio problemă în a lucra cu Florin Tănase. Ştiam de luni că Tănase va pleca, aseară am aflat că va pleca de astăzi, pierdem un jucător important, asta este viaţa, voi încerca cu ce avem la dispoziţie să reuşim mâine să ne calificăm. Am vorbit despre anumiţi jucători cu patronul, cu MM Stoica. Vom face totul să intrăm în grupe, este bine şi pentru club şi pentru fotbalul românesc. Cu Saburtalo trebuie să fim o echipă, să dăm totul pe teren. Eu am nevoie de un grup, nu de individualităţi", a declarat Dică.

Meciul FCSB - Saburtalo, din manşa secundă a turului doi preliminar al Conference League, va avea loc, joi, de la ora 20.30, pe Arena Naţională. În tur, echipa din Georgia s-a impus, scor 1-0.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net