Focar de Covid-19 la naționala României. 4 jucători au ieșit pozitiv

Primele meciuri din mandatul noului selecționer, Edi Iordănescu, sunt afectate de Covid. Nu mai puțin de patru jucători plus un membru al staff-ului au fost depistați pozitiv sâmbătă.

Răzvan Marin a jucat vineri seară și sâmbătă a fost depistat cu Covid-19 (FOTO: Sportpictures)
Răzvan Marin a jucat vineri seară și sâmbătă a fost depistat cu Covid-19 (FOTO: Sportpictures)

Conform anunțului făcut de Federația Română de Fotbal (FRF), în urma testării PCR, 4 jucători ai echipei naţionale au fost depistaţi pozitivi, împreună cu un membru al staff-ului. Aceasta în condiţiile în care, la testările PCR premergătoare intrării în cantonament, toate rezultatele au fost negative. Astfel, Răzvan Marin, Alexandru Mitriţă, Deian Sorescu şi Florin Tănase, alături de Florin Constantinovici, au ieşit din programul tricolorilor şi au intrat în izolare.

În acelaşi timp, mai mulţi jucători acuză în continuare simptome de viroză respiratorie sau gripă şi nu se pot pregăti normal. În acest context, au fost convocaţi de urgenţă Claudiu Petrila (CFR Cluj), care se afla în cantonamentul României U21 de la Buftea, şi Darius Olaru (FCSB).

Selecționerul Edi Iordănescu anticipa încă de vineri rezultatele pozitive

Antrenorul Edi Iordănescu, care și-a făcut debutul pe banca tehnică în eșecul cu Grecia, scor 0-1, anticipa încă de vineri seară problemele descoperite sâmbătă: ”Sunt multe probleme medicale în lot şi mi-e frică să nu se agraveze, din ce informaţii am. Patru sunt în camere izolaţi, au fost opt, am recuperat, teoretic recuperat, pentru că nu au fost sută la sută... De exemplu, Raţiu nu a făcut antrenamentul de azi dimineaţă cu echipa şi mai sunt încă 3-4 care acuză situaţii cu probleme medicale. Ne-am şi testat, aşteptăm să primim şi testele, noi voiam asta şi nu speram să se întâmple asta la primul joc, dar asta este situaţia. A fost un test foarte util din punctul meu de vedere, îmi pare rău de problemele pe care le-am avut pentru că ne-a dat peste cap clar procesul de pregătire, în sensul în care gândisem ceva, ne-am adaptat, după care ne-am readaptat la situaţie”, a declarat Iordănescu jr. după meci.

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, pe stadionul Steaua, cu scorul de 1-0 (1-0), de selecţionata Greciei, într-un meci amical, primul pentru tricolori cu Edward Iordănescu selecţioner. Golul a fost marcat de Bouchalakis, în minutul 39, cu o lovitură cu capul din 7 metri.

România va mai juca un meci amical, marţi, 29 martie, ora 20.45, cu naţionala Israelului, în deplasare.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net