Fost fotbalist de la FCSB, implicat în accident rutier. Trei oameni au ajuns la spital

George Merloi a fost parte dintr-un accident cu mașina, care s-a produs duminică noapte, pe străzile din București. Impactul a avut pe strada Liviu Rebreanu, iar în urma acestuia, patru mașini au fost avariate și trei persoane au ajuns la spital, informează „Prosport”.

George Merloi e acum rezervă la FC Voluntari (FOTO: Sportpictures)
George Merloi e acum rezervă la FC Voluntari (FOTO: Sportpictures)

În urma testării, s-a arătat că jucătorul nu era sub influența băuturilor alcoolice. Mașina fotbalistului a fost serios „șifonată”, iar la fața locului au sosit mai multe ambulanțe

În vârstă de 22 de ani, fostul mijlocaș ofensiv al celor de la FCSB este, în prezent, legitimat la FC Voluntari. În meciul din weekend, echipa sa a pierdut cu 0-1, acasă, în fața celor de la FC Botoșani, partidă în care George Merloi a fost introdus pe teren abia pe final, în minutul 85, când l-a înlocuit pe Daniel Florea.

A jucat trei ani în Franța

Mijlocașul, care poartă numele 10 la ilfoveni, a ajuns la actuala sa echipă în vara anului 2021, lăsând în urma parcursul de la Astra Giurgiu. Actuala sa înțelegere este valabilă până în 2024, iar valoarea fotbalistului pe site-urile de specialitate este de 150.000 de euro, cel mai mult ridicându-se la 350.000 de euro, în urmă cu doi ani.

George Merloi a fost un jucător crescut de FCSB, care a dat apoi dovadă de curaj, fiind transferat, la doar 15 ani, în Franța. La Rennes a petrecut trei ani, jucând atât la juniori, cât și la echipa secundă, perioadă despre care a povestit că i-a fost dificil să-și părăsească familia și prietenii și să locuiască singur. După experiența din Franța, fotbalistul s-a întors în România și a mai îmbrăcat tricoul celor de la Academica Clinceni și Astra Giurgiu.

În timpul petrecut, până acum, la FC Voluntari, George Merloi a adunat 17 partide. Sezonul actual de Superliga a adus ilfovenilor o victorie chiar la debut, în fața celor de la Petrolul Ploiești (1-0) și înfrângerea menționată cu FC Botoșani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net