Gianluca Vialli, de nerecunoscut după doi ani de luptă cu cancerul

Ultima actualizare:

    Gianluca Vialli nu și-a pierdut umorul în ciuda problemelorFOTO: Guliver/ Gettyimages
Gianluca Vialli nu și-a pierdut umorul în ciuda problemelorFOTO: Guliver/ Gettyimages

Fostul mare atacant italian Gianluca Vialli a avut în ultima perioadă primele apariții publice după mai mult de un an. În vârstă de 55 de ani, el suferă de mai mult timp de cancer și acum e aproape de nerecunoscut.

Gianluca Vialli s-a află în aceste zile, în calitate de invitat special, alături de naționala Italiei (pentru care a jucat de 59 de ori), care tocmai și-a asigurat prezența la Campionatul European 2020. El a fost invitat acolo de fostul lui coechipier, Roberto Mancici, care e selecționerul italienilor. Mult slăbit față de cum îl știam, fostul atacant al Sampdorieim, al lui Juventus sau al lui Chelsea le-a mărturisit ziariștilor peninsulari chinul prin care a trecut în ultimele șase luni. Asta după ce, în luna octombrie anul trecut, anunța, foarte fericit, că s-a vindecat de cancer: ”Din martie am început să fac alte tratamente. Trebuie să fii într-o stare foarte bună atât fizic, cât și psihic, pentru a face față unei asemenea situații. Acum sunt bine, continui însă tratamentul. Trebuie să am răbdare, e mai greu decât cineva își poate imagina, dar rezultatele sunt pozitive și nu am nici un motiv să nu-mi trăiesc viața normal în continuare. Sper ca și în luna noiembrie să pot fi lângă națională, poate nu doar ca invitat, ci și cu un rol”, a declarat Gianluca Vialli.

Gianluca Vialli, în 1998, când juca la Chelsea
Gianluca Vialli, în 1998, când juca la Chelsea

Anul trecut, în lumea octombrie, italianul dezvăluia, la lansarea autobografiei, că a siferit de cancer: ”Am considerat-o o simplă fază din viaţa mea pe care a trebuit să o trăiesc cu curaj şi din care să învăţ ceva. Purtam un pulover pe sub cămaşă pentru ca lumea să nu remarce nimic, să fiu acelaşi Vialli pe care-l ştiau. Apoi am decis să-mi spun povestea şi să trec totul într-o carte. Sunt bine acum, foarte bine într-adevăr. A trecut un an şi am din nou un fizic bestial, deşi nu ştiu cu certitudine cum se va termina acest meci”, declara atunci Vialli, care făcuse atunci o operaţie, apoi opt luni de chimioterapie şi şase săptămâni de radioterapie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net