Gică Hagi revine pe bancă, Viitorul Constanța a devenit amintire

gica hagi jpeg
Gică HagiFOTO: Sportpictures.eu

Campioană a României în 2017, Viitorul Constanța a devenit amintire începând de ieri. Clubul patronat de Gică Hagi a fuzionat cu echipa de tradiție a județului de la malul mării, Farul, iar noua structură va evolua pe prima scenă sub acest din urmă nume. ”Regele” va fi antrenor principal.

Întreg planul a fost dezvăluit ieri, într-o conferință de presă. Gică Popescu, care va fi președintele noii structuri, a declarat: ”Când două branduri se unesc, echipa devine mai puternică. Cel mai important lucru de făcut e să aducem toată suflarea dobrogeană la un loc. Nu există performanţe şi istorie fără legende. Acest proiect va avea o energie extraordinară. În Liga I va fi Farul. Toate se vor numi Farul. Academia Gheorghe Hagi se va ocupă de copiii între 8 şi 13 ani. E o presiune mare pe noi toţi cu revenirea lui Hagi pe bancă. Pe toi cei din managementul fostului Farul îi vrem alături de noi, suntem într-o evaluare acum”, a declarat ”Baciul”.

Gică Hagi, care va reveni în iarbă după un an de pauză, a recunoscut că sarcina lui va fi mult mai dificilă ca la Viitorul: ”Am crescut la Farul, Farul m-a format. Până acum era mai simplu, acum reprezentăm un judeţ. Suntem obligaţi să facem un singur fotbal, cel mai bun. Trebuie să facem o echipă mare, care întâi să atace şi pe urmă să se apere. Greul începe de mâine. Trebuie să ne facem o bună organizare în club. Trebuie să producem un buget foarte bun. Farul are cea mai buna bază sportivă, cea mai bună academie, Farul are o istorie de o sută de ani. Palmaresul Farului si al Viitorului rămân împreună”, a declarat ”Regele”.

cub florin zamfirescu png
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Robbie Williams Spice Girls
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
telefon mobil jpg
Ramzan Kadîrov FOTO Profimedia
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg