Gigi Becali şi-a pus la colţ angajaţii

CLIIMA20120927 0096 1 jpeg
Gigi Becali

Chiar dacă e în închisoare, Gigi Becali nu e indiferent la cum se prezintă Steaua în lume. Ruptura de presă a copnducătorilor clubului l-a făcut pe Becali să ia atitudine. Drept urmare, ieri, antrenorul Reghecampf şi managerul general Mihai Stoica au revenit cu declaraţii în faţa ziariştilor.

"Am spus că intrăm în silenzio stampa (n.r. - la 10 octombrie) din cauza unor evenimente care au apărut într-o perioadă mai lungă. Sunt de acord, fiecare are dreptul la o părere, dar când apar jigniri atunci şi noi răspundem cu aceeaşi monedă. Eu o să încerc să fiu mai maleabil, mai ales că e dorinţa patronului să fim mult mai deschişi cu voi, chiar dacă uneori pe noi ne deranjează foarte tare anumite lucruri", a spus Reghecampf.

La rândul său, Mihai Stoica a recunoscut că Gigi Becali i-a obligat să-şi calce pe inimă: "Am ieşit astăzi pentru că ne-a rugat Gigi, iar rugămintea lui cântăreşte enorm. Vrem să dezminţim zvonurile apărute în ultima perioadă. Chiar nu credeam că până şi fanii vor crede aceste zvonuri apărute în presă. Dacă cineva s-a gândit că numai aşa ne poate scoate din silenzio stampa, atunci înseamnă că a fost inspirat. S-a scris că există un conflict între mine şi Reghe. Nu a existat, nu există şi nici nu va exista, sper eu, un astfel de conflict".

Mai mult, Stoica a menţionat că nu va mai da replici fostelor glorii ale Stelei, care atacă clubul. "Din păcate sunt oameni care atacă permanent clubul Steaua. Iar eu nu pot să-i dau o replică lui Tudorel Stoica, cel care a spus că Piovaccari nu e de Steaua", a afirmat managerul FC Steaua.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
zanni
Ruxi și cristi mitrea
tudor chirila 2 jpg
img (3) jpg
BeFunky collage (26) jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
Mihai Bendeac
soldati rusi in ucraina FOTO ZDF
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
image
image
image
image
Edi Iordanescu si nationala, Sportpictures jpg
Ciprian Tatarusanu, Sportpictures jpg
Chindia Rapid, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg