I-a dedicat golurile primului său născut

Ultima actualizare:

La Rapid trebuie să se întâmple neapărat ceva fără precedent pentru a veni o victorie mare, iar acest lucru s-a confirmat şi la meciul cu CFR Cluj. Şocaţi de lipsa galeriei, care s-a împărţit în două şi a părărsit centrul peluzei din Giuleşti la pauză, la 0-2, jucătorii lui Ioan Ovidiu Sabău şi-au dat restart în minutul 46.

Schimbarea la faţă a făcut-o însă Nicolae Grigore, care a revenit de la cabine în locul lui Herea. Mijlocaşul de 29 de ani a executat perfect penalty-ul obţinut de Surdu, după ce Ilijovski redusese din diferenţă, şi la doar câteva minute a făcut 3-2. Pentru Grigore, aceste reuşite vin la ţanc.

Săptămână trecută, soţia sa a născut primul lor copil, un băieţel, iar fotbalistul i-a dedicat lui prima dublă din carieră făcând un gest sugestiv, cu degetul mare în gură. Naşul său de cununie, George Copos, va intra din nou la cheltuială pentru că urmează botezul în familia Grigore.

"A fost cea mai frumoasă seară din viaţa mea. Ăsta e Rapidul, nebun. A fost prima dublă din carieră. Şi în ce moment", a declarat Grigore după meci. Născut la Buftea, Grigore este un produs 100% al Rapidului, el aflându-se permanent în lotul primei echipe a giuleştenilor încă din vara anului 2000, cu două întreruperi: returul sezonului 2003-2004, respectiv ediţia de campionat 2009-2010, în ambele rânduri el fiind împrumutat la FC Braşov.

În 2004, Nicolae Grigore a fost depistat pozitiv cu norandrosteron la un control antidoping efectuat după un joc cu Dinamo. A fost suspendat şase luni şi amendat cu 3.000 de euro, iar ulterior pedeapsa i-a fost redusă la trei luni.

Fanii ameninţă că vor intra pe teren!

La scorul de 2-0 pentru CFR Cluj, galeria giuleşteană a început să scandeze: „Ruşine, ruşine să vă fie!" sau „Suntem mereu cu voi, voi vă bateţi joc de noi".

Ulterior, fanii i-au cerut demisia antrenorului Ioan Ovidiu Sabău, scandând în schimb numele lui Marius Şumudică. În repriza secundă, galeria a părăsit locul obişnuit, eliberând scaunele din centru.

După ce giuleştenii au revenit în joc, fanii şi-au reluat locurile. „Nu vor vedea scuze de la noi niciodată. Ei joacă doar dacă sunt cu cuţitul la os. Pentru o victorie mare, la Rapid trebuie să moară Sandu Neagu, să-i înjurăm sau să plecăm de la stadion. Au vrut să tragem un semnal de alarmă paşnic, data viitoare vom intra peste ei pe teren", a afirmat Valentin Marincea, liderul galeriei Rapidului.

Felicitat de Mihăiţă Neşu

Fostul jucător stelist Mihăiţă Neşu a ţinut să îl felicite pe Nicolae Grigore, cu care a fost coleg la naţionala de tineret. „Bravo, Grigore. Eşti prea piesă. Unul din jucătorii pe care i-am admirat mereu, chiar dacă joacă la o rivală", a scris Neşu pe Twitter.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net