I-au zburat dinţii!

Ultima actualizare:

    O’Neil şi Brady arată  ca după un meci de K1:  unul e plin de sânge,  iar celălalt nu mai are  doi dinţiFoto: Gettyimages
O’Neil şi Brady arată ca după un meci de K1: unul e plin de sânge, iar celălalt nu mai are doi dinţiFoto: Gettyimages

În urma unei banale sărituri la cap cu colegul Gary O’Neil, internaţionalul irlandez Robbie Brady şi-a pierdut doi dinţi.

„Canarii” de la Norwich traversează clipe grele în Premier League, ajungând pe loc retrogradabil după o serie negativă de şapte eşecuri şi un egal în ultimele opt runde. Perioada proastă a grupării engleze a fost completată de ghinionul care s-a abătut asupra trupei din Norwich în partida cu Chelsea (1-2), disputată marţi seară.

În timpul meciului cu Chelsea, un  fotbalist de la Norwich City a rămas  ştirb după un contact cu un coechipier
În timpul meciului cu Chelsea, un fotbalist de la Norwich City a rămas ştirb după un contact cu un coechipier

Astfel, doi dintre cei mai importanţi jucători, mijlocaşii Robbie Brady şi Gary O’Neil, s-au accidentat serios unul pe celălalt. A fost o fază obişnuită de joc, în care Brady şi O’Neil au sărit la cap pentru a nu-i permite brazilianului Willian de la Chelsea să intre în posesia mingii. Din păcate, fotbaliştii lui Norwich s-au lovit frontal, faţă în faţă, efectele fiind devastatoare. Cel mai mult a avut de suferit irlandezul Brady (24 de ani), căruia i-au zburat pe loc doi dintre dinţi, “pierderile” fotbalistului fiind vizibile în aer imediat după contact. Şifonat a ieşit şi englezul O’Neil (32 de ani), care a avut nevoie de mai multe copci pentru a-şi repara o tăietură urâtă la frunte.

Un arbitru a leşinat pe teren

Etapa intermediară din Anglia de la mijlocul acestei săptămâni a mai produs o scenă rar întâlnită. Meciul Bournemouth – Southampton (2-0) a fost marcat de accidentarea stupidă a arbitrului de rezervă Kevin Friend, care s-a lovit cu capul de banca de rezerve. Oficialul a rămas conştient, dar a necesitat investigaţii amănunţite, iar locul său a fost luat de un arbitru care se afla, întâmplător, în tribune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net