Înfrângere istorică. Sepsi a învins Botoșani cu 7-0: „Am fost penibili”

Ultima actualizare:

Sepsi a consemnat scorul sezonului în Superliga României, sâmbătă, după ce a învins FC Botoșani cu 7-0, acasă. Formația covăsneană a bifat încă două recorduri: cea mai clară victorie din istoria sa, precum și cea mai drastică înfrângere din parcursul Botoșaniului.

Sepsi (roșu), echipa etapei (FOTO: Sportpictures)
Sepsi (roșu), echipa etapei (FOTO: Sportpictures)

Antrenorul botoșănenilor a „digerat” greu înfrângerea la scor: „Vă dați seama că e rușinos pentru noi. Foarte multe nu sunt de spus... Trebuie să ne revenim foarte repede, să dăm mult mai mult. Să arătăm altă atitudine. Nu-i ușor să faci față în 10 oameni aici la Sepsi (n.r. oaspeții au jucat a doua repriză în inferioritate numerică), dar e clar, vina e la noi.

E clar că nu se poate continua așa. Niciodată nu mă gândeam la un așa scor. Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva! Trebuie să schimbăm 180 de grade atitudinea. Nu îmi este frică de demitere. Îmi pare rău și-mi cer scuze suporterilor, celor din Botoșani. Eu sunt sigur că lucrurile se pot întoarce, dar cu o atitudine mai bună și cu un grup mai unit. Da, așa este, toți am fost penibili. Nu a mers nimic”, a declarat spășit Mihai Teja.

„Nu caut să scriem istorie”

Pe de altă parte, antrenorul lui Sepsi, Cristiano Bergodi, a fost mulțumit de echipa sa: „Am făcut un meci frumos. Am controlat jocul, am jucat ceea ce am pregătit în cursul săptămânii. Băieții s-au antrenat foarte bine și când te antrenezi foarte bine poți să aduci și pe teren mai ales atitudine, intensitate, tehnică. Mi-a plăcut jocul, lăsând la o parte rezultatul.

Eu nu caut să scriem istorie. Un rezultat așa se poate întâmpla. Am avut 2-0, ei au avut un om în minus. Am creat și după normal că vin și ocaziile. Probabil că ar trebui să exersăm mai mult penaltiurile. Ne vom antrena, astea sunt mici detalii”.

Sepsi e pe locul cinci în Superliga României, la opt puncte distanță de liderul Farul Constanța, având patru meciuri câștigate, tot atâtea egaluri și trei înfrângeri. Comparativ, FC Botoșani e pe locul 12 din 1 6, cu trei victorii, trei remize și patru meciuri pierdute. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net