Joacă în derby-ul de adio

image
George Ţucudean

Dacă ecuaţia calificării în finala Cupei României pare să fie rezolvată în favoarea roş-albaştrilor, câţiva dintre protagoniştii derby-ului Dinamo – Steaua vor trăi momente speciale pe Arena Naţională şi au motive întemeiate să facă un meci mare.

Cel mai dezechilibrat Steaua - Dinamo din ultimii ani porneşte de la scorul de 5-2 pentru jucătorii lui Reghecampf, care şi-au surclasat rivalii în turul de acum trei săptămâni. Unii dintre actorii din teren se vor despărţi în această vară de echipele lor, astfel că vor juca acest Dinamo - Steaua la capacitate maximă, ca într-un adevărat meci de adio.

În primul rând vorbim despre cei care şi-au anunţat deja plecările, Ciprian Tătăruşanu şi George Ţucudean. Portarul stelist nu a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu campioana şi va părăsi Ghencea la capătul a cinci sezoane care l-au propulsat pe „Tătă" între buturile echipei naţionale.

„A semnat deja cu Fiorentina", a anunţat zilele trecute selecţionerul Victor Piţurcă. Vârful dinamovist George Ţucudean va reveni la echipa de care aparţine, Standard Liège, oficialii din „Ştefan cel Mare" lăsând de înţeles că nu sunt interesaţi de o prelungire a împrumutului. „Ţucu-gol" a dat doar cinci goluri în 20 de meciuri, cam puţin pentru aşteptările şefilor.

Florin Gardoş

image
George Ţucudean

Pentru că nu vor încasa nici un ban de pe urma despărţirilor de Tătăruşanu şi Ţucudean, steliştii şi dinamoviştii vor încerca să-şi repare bugetele cu alţi doi jucători.

La roş-albaştri, principala mină de aur o reprezintă fundaşul Florin Gardoş (25 de ani), intrat deja în atenţia unor cluburi importante din Europa. Rămâne de văzut doar suma pe care va fi vândut Gardoş, cotat de cei de la Steaua la cel puţin opt milioane de euro. Dinamoviştii vor să dea un tun financiar din vânzarea lui Dragoş Grigore.

La 27 de ani, căpitanul lui Dinamo vrea şi el neapărat să plece şi să prindă un contract generos peste hotare, beneficiind în acest moment şi de statutul de titular în naţionala României. Dacă steliştii vor o căruţă de bani pe Gardoş, conducătorii lui Dinamo vor accepta despărţirea de Grigore în cazul unei oferte care să se apropie de un milion de euro.

Un succes cu Steaua ar însemna şi un Paşte fericit pentru elevii lui Stoican. Ei au promisiunea că pot ajunge zilele acestea cu salariul la zi şi-n plus vor avea de împărţit un bonus de 30.000 de euro în vestiar. În mod normal, pentru semifinale nu era prevăzută nici o recompensă, câştigarea trofeului ar fi adus fiecărui jucător doar câte 10.000 de euro. "În sufletul fiecărui jucător există varianta că am putea întoarce rezultatul şi eu mă gândesc la asta", a spus Stoican.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
andrei rosu mihaela bilic png
cub muzica populara braconier png
image png
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
bebelus prematur foto salvati copiii romania
Paul Vulcan. Foto: Daniel Guță
image
image
image
image
romania U23 baschet 3x3 jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg
Rapid, Sportpictures jpg
eugenie bouchard
dawa jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg