Jucau mai bine cu burta goală

Ultima actualizare:

La Ploieşti, contra Petrolului, Dinamo a arătat că are probleme, mai ales în defensivă. Elevii lui Ţălnar au fost învinşi, însă, ca o ironie a sorţii, atât timp cât nu au fost plătiţi, au reuşit numai victorii, FC Braşov (2-1), Rapid (1-0) şi Chiajna (2-0), şi se apropiau de podium. Acum, mai exact cu o zi înainte de disputa cu ploieştenii, Ionuţ Negoiţă a achitat restanţele de 500.000 de euro către jucători şi angajaţii clubului, "câinii" fiind cu banii la zi. "Jucătorii au pus suflet, mi-a plăcut determinarea de care au dat dovadă. Au luptat, asta a fost impresia mea. Nu ştiu dacă are vreo legătură faptul că au primit banii, faţă de jocurile de dinainte pe care le-au câştigat. Am fi avut şi a patra victorie consecutivă, dar sunt meciuri şi meciuri, nu sunt toate la fel. Să nu uităm că Dinamo e o formaţie alcătuită fără achiziţii, cu ce jucători aveam pe la prima echipă şi pe la a doua", a comentat acţionarul dinamovist.

Totuşi, au existat şi oficiali ai celor din "Ştefan cel Mare" care au taxat jocul roş-albilor. "Lupii şi-au bătut joc de câinii roşii, o spun sincer şi cu părere de rău. Petrolul este mult mai bună ca Dinamo. Jucătorii gazdelor au fost primii la minge, au câştigat toate duelurile, iar noi nu ne-am creat nicio ocazie. M-a suprins faptul că jucătorii lui Dinamo n-au avut voinţă, n-au avut agresivitate. Ca exemplu, mijlocaşii noştri laterali nu au trecut niciodată de adversarul direct. E inadmisibil! ", a explicat Cornel Dinu maniera de joc a echipei pregătite de finul său, Cornel Ţălnar. "Ţânţarul" a parat şi a dat vina pentru rezultat pe subţirimea lotului.

"Mi-a fost foarte greu să alcătuiesc o echipă competitivă. Rus şi Boubacar au făcut şi multe greşeli, deoarece au intrat după ce au avut gripă toată săptămâna. Sper să aducem un fundaş stânga, de două luni tot cer un fundaş stânga şi un mijlocaş. Dar asta este, jucăm cu ce avem", a spus Cornel Ţălnar. Roş-albii vor avea ocazia să-şi revină fizic în pauza competiţională, antrenorul din Şoseaua Ştefan cel Mare programând un stagiu montan de o săptămână, la Poiana Braşov, unde pe jucătorii dinamovişti îi aşteaptă kilometri de alergat în pante.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net