Jurgen Klopp vrea să se bucure anul viitor de titlul pe care îl va cuceri anul acesta

8 iunie 2020
image
Jurgen Klopp

Antrenorul formației FC Liverpool, lider detașat în Premier League, a făcut o propunere foarte interesantă: vrea ca echipa să se bucure de trofeul pe care îl va câștiga când va obține titlul de campioană abia în sezonul viitor.

Tehnicianul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat într-un interviu pentru Sky Sports că parade pentru titlu în Premier League, trofeu care cel mai probabil îi va reveni formaţiei sale, s-ar putea organiza în sezonul viitor.

“Va veni o zi când viaţa va reveni la normal. Când cineva va găsi un vaccin, când cineva va găsi o soluţie pentru această problemă, când rata infectării va fi zero, acea zi va veni până la urmă. Atunci vom avea dreptul să sărbătorim ce vrem să sărbătorim în acea zi. Dacă va fi etapa a 12-a sau a 13-a a sezonului următor şi vrem să sărbătorim… cine ne va împiedica? Atunci trofelu va fi încă al nostru şi putem să îl arătăm în oraş şi să stăm pe autocar. Dacă alţi oameni cred că suntem complet nebuni, sincer nu îmi pasă. Dacă încă va putea fi o sărbătoare specială? Fără îndoială. Este diferit, dar diferit este uneori absolut OK”, a explicat Klopp.

Campionatul Premier League a fost suspendat în martie, din cauza pandemiei de coronavirus. După 29 de etape, Liverpool este lider în clasament, cu 82 de puncte, în timp ce a doua clasată, Manchester City, are 57 de puncte şi un joc mai puţin.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg
fc voluntari jpg