Le-a dat mâncare în loc de bani!

Ultima actualizare:

    Copos le-a promis  jucătorilor că le  va da salariile  peste o săptămână (fotografii: FC rapid)
Copos le-a promis jucătorilor că le va da salariile peste o săptămână (fotografii: FC rapid)

Rapidiştii au găsit din nou motive să se revolte. Pentru că patronul nu le-a achitat salariile la zi, fotbaliştii au ameninţat cu greva. Au revenit însă la sentimente mai bune după o discuţie cu George Copos, iar acesta, ca să-i împace definitiv, i-a scos la cină în oraş.

La Rapid nu e linişte nici când lucrurile merg bine. După „cea mai bună toamnă din ultimii cinci ani", aşa cum a caracterizat Lucescu jr. prima parte a sezonului, fotbaliştii au fost la un pas de revoltă.

Iulian şi Diana Apostol s-au întreţinut în permanenţă cu Daniel Pancu

simeon stalpnicul png

Şi asta imediat după vacanţă. Au revenit la antrenamente, dar veselia şi voia bună nu a ţinut decât câteva zile. Joi, Pancu & co. au ameninţat că nu vor mai ieşi la antrenamentele lui Răzvan Lucescu în cazul în care nu îşi vor primi restanţele financiare.

Ovidiu Herea a revenit de la clinica de recuperare de la Roma şi a intrat imediat în programul echipei

simeon stalpnicul png

Situaţia, la un pas să explodeze, a fost dezamorsată de patronul George Copos. Finanţatorul echipei de sub Podul Grant s-a dus la ProRapid şi le-a promis jucătorilor că într-o săptămână vor avea conturile pline.

Portarul Dani Coman a venit neînsoţit la cina oferită de patron şi şi-a găsit loc la masă lângă Nicolae Grigore

simeon stalpnicul png

Ca să fie sigur că îi îmbunează şi pentru a crea imaginea de „familie" la Rapid, Copos s-a gândit că n-ar strica să-i scoată pe fotbalişti la cină, în oraş. Aşa că vineri seară i-a invitat pe toţi, alături de iubite sau soţii, la Hanul Vlăsiei, un restaurant cu specific românesc din zona Snagov.

Finul lui Răzvan Lucescu, Romeo Surdu, s-a bucurat din plin de timpul petrecut cu nevasta şi coechipierii

simeon stalpnicul png

Jucătorii şi staff-ul lui Răzvan Lucescu nu au refuzat invitaţia patronului şi chiar s-au bucurat de o ieşire relaxantă. Omul cu banii din Giuleşti a avut grijă ca băieţii lui să guste din cele mai bune preparate şi din specialităţile bucătarilor: purceluşi de lapte, friptură de curcan dar şi plachie de crap.

Cassio, Rui Duarte şi Teixeira au gustat din bucatele tradiţionale româneşti

simeon stalpnicul png

Sub atenta supraveghere a preşedintelui Zotta, care a luat loc la masă alături de Răzvan Lucescu şi Dănuţ Perjă, jucătorii nu prea s-au înghesuit să bea alcool, preferând, discret, câte un pahar de vin roşu.

Roman a venit cu fetiţa

Cei mai mulţi dintre fotbalişti au venit însoţiţi de iubite sau neveste. Unul dintre ei, Mihai Roman, le-a făcut coechipierilor o surpriză: s-a prezentat la restaurant alături de soţia, Anuţa, dar şi de fiica lor în vârstă de câteva luni.

Cea mică a fost atracţia serii, pentru că toţi rapidiştii i-au dat târcoale. La un moment dat, n-au mai avut loc însă de patronul George Copos, care, imediat cum a văzut-o, nu s-a mai „dezlipit" de ea.

Burcă a şocat cu noul look

O apariţie interesantă a fost Ovidiu Burcă. Fotbalistul, însoţit de soţia lui, Sandra, i-a lăsat pe toţi cu gura căscată atunci când şi-a prezentat noua freză: s-a tuns extrem de scurt, „periuţă".

Colegii au făcut glume pe seama lui, mai ales că Ovidiu era unul dintre „pletoşii" echipei. „Veteranul" Daniel Pancu a venit alături de Mihaela, soţia lui, şi s-a aşezat lângă familia Apostol, Iulian şi Diana.

Răzvan: «N-avem bani de transferuri»

Rapidiştii nu au putut uita de fotbal nici pentru câteva ore. Lucescu jr. a explicat strategia din această perioadă.

„Jucătorii au demonstrat pe teren că încep să se lege relaţii între ei şi se formează o omogenitate. Am avut o strategie de transferuri, a fost această reîntoarcere a lui Ioniţă. Există posibilitatea să ne despărţim de Cassio. E greu să cheltuim pe transferuri în condiţiile în care e criză", a spus el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net