Marica şi iubita, la cumpărături cu două maşini

simeon stalpnicul png
După mai mult de zece ani în care a jucat la naţională, Ciprian Marica s-a retras din activitatea de fotbalist în toamna anului trecut

Ciprian Marica a decis anul trecut să renunţe la cariera de fotbalist profesionist, dar încă nu s-a hotărât ce va face în privinţa viitorului său profesional. Nici nu are de ce să se grăbească, pentru că acum în viaţa lui s-a schimbat ordinea priorităţilor. De când el şi iubita lui, Ioana, au devenit părinţi, tot timpul i-l dedică micuţului Alberth, botezat săptămâna trecută.

După mai multe relaţii cu diverse dive din show-bizz, fostul atacant al naţionalei, Ciprian Marica, şi-a găsit liniştea în braţele unei tinere originare din Constanţa. Ioana şi Ciprian sunt împreună de aproape trei ani, iar la începutul lunii noiembrie a anului trecut au devenit părinţii unui băiat. Cum familia îi ocupă acum tot timpul, Marica a pus cariera pe planul doi, aşa se face că încă nu s-a decis în privinţa viitorului său în fotbal, cu toate că multe voci din lumea sportului-rege susţin că este cel mai nimerit pentru o funcţie în administraţia Federaţiei Române de Fotbal, dacă nu chiar în fruntea acestui for.

simeon stalpnicul png

Până să stabilească în mod concret ce va face, Marica îşi vede liniştit de iubită, copil şi activităţile gospodăreşti. Fotoreporterii Click! l-au surprins la un centru comercial din zona de nord a Capitalei. Nu singur, ci cu iubita lui, însă, surpriză, fiecare era în maşina lui. Ca un cap de familie responsabil, fostul atacant a făcut cumpărăturile, apoi, dintr-un motiv ştiut doar de el şi iubita lui, a dorit să mute toate pungile în portbagajul maşinii acesteia. Nu s-a dat jos din bolidul de lux, ci l-a lăsat pe omul care o ajută pe Ioana la treburile casei atunci când el nu este prezent, să mute pungile. Bărbatul s-a conformat şi, după ce a fost făcut schimbul dintr-o maşină în alta, fiecare şi-a văzut de drum.

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
Amal și George Clooney (8) jpg
david si victoria beckham
maurice munteanu
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
stalpu lucrare canalizare (1) png
Leu romanesc versus dolar FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg