Meciul ultimei speranțe pentru Dinamo

Pentru Dinamo toate păreau că merg prost în acest campionat, numai că problemele de la Mediaș, o echipă aflată aproape de faliment, i-au făcut pe ”câini” să spere din nou la salvarea de la retrogradare. Întâmplarea face ca astăzi bucureștenii să întâlnească, acasă chiar Gazul. Este un meci pe care dinamoviștii sunt obligați să-l câștige dacă vor să mai spere.

Dinamoviștii au câștigat un punct la Arad, cu UTA (FOTO: Sportpictures)
Dinamoviștii au câștigat un punct la Arad, cu UTA (FOTO: Sportpictures)

Cu trei jucători legitimați în aceste zile chiar de la rivala de diseară (ora 19.55), Vlad Morar, Răzvan Grădinaru şi Gabriel Moura, fosta campioană a României privește cu încredere spre meciul care ar putea aduce prima victorie din acest an. ”Vreau să mergem pe continuitate. Trebuie să tratăm fiecare meci foarte serios, inclusiv acesta care urmează. Trebuie să mergem pe linia pe care am început-o la Arad, mă refer la dorinţă, încredere şi sacrificiu. Am obţinut un punct foarte important, chiar dacă am jucat în inferioritate, sacrificul de care au dat dovadă aceşti băieţi trebuie să continue. Nu am obţinut decât un punct de moral, de încredere şi atunci e bine să continuăm pe acelaşi traseu. Nu o să fie uşor, niciun meci nu este uşor, indiferent de adversarul pe care îl întâlnim sau în ce componenţă va juca”, a declarat ieri antrenorul Flavius Stoican.

Flavius Stoican se teme de o stare de nemulțumire a fotbaliștilor săi

Tehnicianul încearcă să le alunge jucătorilor starea de automulțumire pe care ar putea-o avea crezând că meciul cu Mediașul e floare la ureche. ”Nu vreau să stricăm ceea ce am făcut la Arad şi cred că, printr-o victorie, moralul şi încrederea vor fi mult mai mari. La fotbalişti există uneori o încredere mai mare decât ar trebui. Faptul că jucăm cu o echipă cu probleme mari automat există această automulţumire. <<Domne, mâine, dacă nici p-ăştia nu-i batem, ce se întâmplă?>> Vreau să fie conştienţi că e un meci important, dar cum sunt toate de acum încolo şi nu vreau să mergem pe varianta că noi suntem favoriţi, iar ei outsideri, pentru că o să fie meciuri în care noi suntem outsideri, aşa cum a fost la meciul de la UTA. De aceea nu vreau ca mâine să tratăm meciul superficial şi nu o să fie cazul. În momentul acesta, dintre cei trei jucători veniți de la Gaz Metan doar Grădinaru este în lotul echipei, pentru că a făcut antrenament, îi aşteptăm şi pe ceilalţi doi, Vlad Morar şi Gabriel de Moura. În funcţie de starea lor, fizică şi psihică, voi decide dacă vor face parte din lotul de 20”, a mai spus Stoican, care nu a obținut decât un punct de când a preluat-o pe Dinamo, în ianuarie.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net