Mircea Lucescu ar putea fi externat luni!

CLIIMA20120115 0022 1 jpeg
Mircea Lucescu, la spital. Sursa foto: site oficial şahtior

Starea lui Mircea Lucescu este bună, echipa pluridisciplinară va face o nouă evaluare luni, iar dacă rezultatele investigaţiilor arată că nu există niciun risc, ar putea fi luată în calcul externarea acestuia.

Mircea Lucescu a continuat săptămâna aceasta recuperarea, evoluţia stării sale de sănătate a fost bună, iar dacă nu apar alte probleme, în urma evaluării ar putea fi luată decizia externării acestuia, au precizat medicii.

Aceştia au adăugat că recuperarea fracturilor durează între 30 şi 45 de zile, dar Mircea Lucescu poate sta şi acasă în această perioadă.

Mircea Lucescu este internat în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) din 6 ianuarie, cu fracturi ale coastelor, în urma unui accident rutier, fiind operat două zile mai târziu.

Patronul grupării Şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, l-a vizitat le Mircea Lucescu la SUUB de două ori, în 8 şi 15 ianuarie. Ahmetov a spus că oricât de mult şi-ar dori să-l ia acasă imediat pe Lucescu, va ţine cont de decizia medicilor.

Mircea Lucescu a declarat, joi, pentru site-ul oficial al grupării ucrainene, că după ce se va recupera în urma accidentului auto în care a fost implicat la începutul anului, va reveni la volanul unor maşini.

Lucescu s-a arătat emoţionat de faptul că în Doneţk au apărut panouri de publicitate stradală cu chipul său şi cu mesaje de încurajare. "Pe bune? Nu ştiam. Să fiu sincer, este emoţionant. Vă mulţumesc frumos", a adăugat Lucescu.

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub armin nicoară png
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
cub anamaria prodan divorț png
FotoJet (7) jpg
Protest in Iran FOTO EPA EFE jpg
crucea rosie voluntar shutterstock jpg
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg