Mircea Sandu, diagnosticat pentru a treia oară cu cancer

Ultima actualizare:

Omul care a ținut șefia Federației Române de Fotbal (FRF) vreme de aproape două decenii și jumătate, între anii 1990 și 2014, Mircea Sandu, a anunțat că se confruntă pentru a treia oară cu cancerul.

Mircea Sandu a condus FRF, între 1990 și 2014 (FOTO: Sportpictures)
Mircea Sandu a condus FRF, între 1990 și 2014 (FOTO: Sportpictures)

Fostul președinte al FRF a învins cancerul la ficat, în 2009 și pe cel la plămâni, în 2020. Acum, Mircea Sandu se luptă cu cancerul la prostată, potrivit interviului acordat „Gazetei Sporturilor”. 
„În 2020, m-am dus să fac controlul periodic de rutină. Și, ce credeți?, am descoperit că am o tumoare la plămâni. Mi-au scos-o în iunie 2020. Și, recent, mi-au mai descoperit una. Acum, am cancer la prostată. Trebuie să o rezolv și p-asta. Absolut niciun simptom, nimic, nimic!”, a povestit Mircea Sandu pentru sursa citată. 

Cele mai dificile momente din viața sa

Fostul conducător al federației a rememorat cele mai grele momente din viața sa, cancerul fiind o boală care „i-a lovit” și pe cei dragi lui: „Două momente mi-au fost foarte grele în viață. În '81, când a murit tata. Avea 51 de ani. Și în '95, când Simona (n.r. fosta lui soție) s-a prăpădit, la 46 de ani. Greu! A suferit, săraca, șase-șapte ani de zile. Mă gândeam... Mi-e greu să vorbesc despre acest subiect. Îmi ziceam atunci: am doi copii, ce fac eu cu cei doi copii? Dumnezeu așa a făcut de am cunoscut-o pe Liza (n.r. actuala lui soție). Și, într-un an, ne-am căsătorit. Și de atunci e o mamă bună. Greu de tot mi-a fost...”.
„Vreau să vă zic ceva. Eu am avut capul foarte tare, limpede. Am zis că trebuie să lupt pentru copii!  Fac parte din viață și astea. Sunt momente prin care toți trecem. Mai mult sau mai puțin. Astea îți arată adevărata față a vieții”, a concluzionat fostul președint FRF pentru „Gazeta Sporturilor”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net