FRF confirmă: Edi Iordănescu, alegerea ca naționala să facă performanță

Ultima actualizare:

Ceea ce a spus, inițial, directorul executiv al Federaţiei Română de Fotbal (FRF), Mihai Stoichiță, apoi a întărit președintele Răzvan Burleanu este, acum, oificial. FRF a anunțat, luni, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, că selecţionerul Edi Iordănescu este lăsat să-și continue strategia la echipa națională, contractul său fiind prelungit până la finalul preliminariilor Campionatului European, din 2024.

Edi Iordănescu are votul de încredere al FRF (FOTO: Sportpictures)
Edi Iordănescu are votul de încredere al FRF (FOTO: Sportpictures)

„Ca urmare a deciziei Comisiei Tehnice, care a decis vineri ca selecţionerul Edward Iordănescu să continue pe banca echipei naţionale a României, contractul acestuia a fost prelungit pentru preliminariile pentru EURO2024. În eventualitatea obţinerii calificării la EURO2024, contractul se va prelungi automat pentru turneul final.

În această dimineaţă a avut loc o întâlnire a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. În cadrul acesteia, care s-a desfăşurat online, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a prezentat raportul Comisiei Tehnice ca urmare a întâlnirii avute vineri.

Ulterior, Edward Iordănescu a prezentat, la rândul său, raportul activităţii sale ca selecţioner şi a anunţat care este planul pentru viitor, mai exact care este strategia staff-ului tehnic în ceea ce priveşte preliminariile pentru EURO 2024”, notează frf.ro.

După ce a primit votul de încredere al membrilor din partea Comitetului Executiv, decizia a fost oficializată printr-un Comitet de Urgenţă. Apoi, s-a semnat noul contract, valabil până la finalul preliminariilor pentru EURO2024, cu prelungire automată pe durata turneului final din Germania, în cazul în care România se va califica.

Coordonatorul primei reprezentative a avut, până acum, ocazia să testeze echipa în două amicale, unul pierdut cu Grecia (0-1) și unul încheiat egal cu Israel (2-2). Apoi, primele meciuri oficiale au fost în grupele Ligii Națiunii, unde România a încheiat pe ultimul loc. A reușit, totuși, două victorii – una chiar împotriva liderului grupei, Bosnia și Herțegovina, a scos un egal și a pierdut trei meciuri. Săptămâna trecută, Edi Iordănescu puncta că este nevoie de o reconfirmare oficială din partea FRF despre continuarea sa la națională, după prestația din grupele Ligii Națiunilor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net