Mirel Rădoi, înaintea meciului cu Norvegia: ”Vor fi schimbări în primul 11”

Ultima actualizare:

    Mirel Rădoi are în continuare încredere în Ianis HagiFOTO: Sportpictures.eu
Mirel Rădoi are în continuare încredere în Ianis HagiFOTO: Sportpictures.eu

Naționala României nu are timp să-și lingă rănile după eșecul din Islanda. Duminică, de la ora 19.00, în direct la PRO TV, ”tricolorii” vor juca în Norvegia, în Liga Națiunilor. Selecționerul Mirel Rădoi a prefațat meciul.

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, sâmbătă, că va face schimbări în primul 11 pentru meciul cu Norvegia, subliniind că naţionala României trebuie să se bazeze pe forţa grupului.

"Se vede un progres clar la Norvegia, noi încercăm să schimbăm multe lucruri acum. Cred că va fi o partidă interesantă, ar fi foarte bine dacă nu am primi gol, dar forţa de atac a naţionalei Norvegiei este foarte mare. Vor fi schimbări în primul 11 din mai multe puncte de vedere, călătoria, oboseala fizică şi mentală, principiile noastre. Va trebui să discutăm chiar şi azi cu jucătorii, sunt încă afectaţi de pierderea calificării.Cred că acum trebuie să vorbim de forţa grupului, pe asta trebuie să ne bazăm. Noi ştim ce avem de făcut, dacă vom încerca şi vom reuşi să reglăm din punct de vedere mental, atunci va fi bine. Ne gândim doar la victorie. Nu vom putea să ne apărăm la infinit, va trebui să stăm cât mai sus, ca să ţinem adversarul cât mai departe din partea noastră", a declarat Rădoi la conferința de presă.

Întrebat cum se simte Mario Camora după meciul cu Islanda, Rădoi a răspuns: "Pare ok, vom vedea în meciurile următoare.El este practic în aceeaşi situaţie în care era Nicuşor Bancu după meciul cu Austria."

România este liderul grupei în Liga Națiunilor.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net