Mirel Rădoi: ”La meciul cu Belarus contează rezultatul”

Ultima actualizare:

    Mirel RădoiFOTO: frf.ro
Mirel RădoiFOTO: frf.ro

Miercuri, de la ora 19.00, România va disputa primul amical din acest an, contra naționalei din Belarus. Selecționerul Mirel Rădoi este încrezător în șansele echipei noastre.

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că la meciul amical cu Belarus doreşte să vadă şi atitudinea, dar a apreciat că şi rezultatul contează.

"Pentru noi, la meciul cu Belarus contează şi atitudinea şi rezultatul. Noi trebuie să antrenăm principiile şi să rămâne pe aceeaşi poziţie de joc. Este o atmosferă bună la lot, indiferent de rezultate este nevoie ca lucrurile bune să iasă în relief. Toţi suntem judecaţi prin prisma rezultatelor şi nu este prea bine pentru noi acum. Trebuie să găsim o părticică, chiar dacă e mică, care să fie un lucru pozitiv. Principiile la lot vor continua să fie la fel", a declarat Rădoi, după cum informează news.ro.

El a vorbit şi despre faptul că Nicolae Stanciu şi Alexandru Mitriţă nu au fost convocaţi la naţională. "Stanciu are o problemă de familie, am înţeles-o, familia e pe primul plan, soţia lui a născut, e primul copil, era normal să rămână acolo, a fost singură într-o ţară străină şi în luna a opta. Pe Mitriţă îl urmărim în continuare şi în Arabia Saudită. Asta a fost decizia noastră acum".

Partidele României în noiembrie

11 noiembrie: România – Belarus (amical) – 19:00, “Ilie Oană” Ploieşti - în direct pe Pro X

15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Naţiunilor) – 21:45, “Arena Naţională” Bucureşti - în direct pe ProTV

18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Naţiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast - în direct pe ProTV

image
image
image
image
image
image
GettyImages 1448835977 jpg
neymar plange jpg
gigi becali sportpictures jpg
Catalin Cirjan, Getty Images jpg
Lionel Messi, Getty jpg
carlos alacaraz getty jpg