Mitică Dragomir, despre scandalurile monstru cu Gigi Becali: «Ne certam și a doua zi jucam table»

Ultima actualizare:

Mitică Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost invitat la o discuție sinceră cu Adiță, în emisiunea pe care acesta o prezintă pe canalul de Youtube "Fiță cu Adiță". Ajuns la 76 de ani, Mitică Dragomir a dezvăluit lucrul de care s-a temut cel mai mult în întreaga viață, dar a vorbit și despre prieteniile pe care le-a legat în lumea fotbalului. 

Mitică Dragmitr a povestit despre certurile pe care le-a avut cu Gigi Becali
Mitică Dragmitr a povestit despre certurile pe care le-a avut cu Gigi Becali

Mitică Dragomir a povestit despre relația pe care o are, de 54 de ani cu Vica, femeia care i-a fost alături la bine și la greu.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a relatat, pe un ton glumeț, că soția îl ceartă chiar și pentru cele mai mici greseli și că, în fiecare zi, au un subiect de dezbatere. Mitică Dragomir a mărturisit și că este "cel mai prost bărbat din București" pentru că nu și-a înșelat niciodată soția și a fost întotdeauna fidel. 

Cei doi au trecut, de-a lungul timpului, prin momente cumplite. În urmă cu 35 de ani, fiul lor de 18 ani a murit în somn. Adolescentul era sportiv, trecuse toate vizitele medicale, iar moartea lui a reprezentat un șoc pentru toți membrii familiei. După 35 de ani, Mitică Dragomir se întreabă "de ce Dumnezeu a decis să îi ia copilul". 

Întrebat de ce se teme cel mai mult, Mitică Dragomir a dezvăluit că întreaga viață a fugit de sărăcie pentru că știe prea bine ce înseamnă să fii sărac. 

Mitică Dragomir, despre certurile cu Gigi Becali 

Cât despre oamenii din lumea fotbalului, Mitică Dragomir susține că a rămas în relații bune cu mulți dintre ei, care îl caută în continuare pentru a-i cere sfaturi. Chiar și cu Gigi Becali are o relație de amiciție, deși nu ar putea să îl numească prieten. Mitică Dragomir și-a amintit de conflictele pe care le-a avut, de-a lungul vremii, cu patronul FCSB, Gigi Becali. 

Am rămas prieten cu toți oamenii din fotbal. Mă sună toți, îmi cer părerea. Gigi Becali nu prea îmi este apropiat, dar ne respectăm în limita respectului cunoscut de doi țărani, că și eu și el suntem țărani. Ce certuri, ce scandaluri am avut cu Gigi, Dumnezeule! ...și a doua zi jucam table cu el. La table sau tabinet cel mai bun din toată țara era Gigi Becali! Giovanni Becali este un tip foarte deștept, dar un om ciudat”, a povestit Mitică Dragomiroiu.  

    Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net