Mitică Dragomir, mărturisiri emoționante la 35 de ani de la moartea fiului: «Nu înțeleg de ce Dumnezeu nu m-a luat pe mine»

Mitică Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este întodeauna asociat cu glumele pe care obișnuiește să le facă și cu o atitudine jovială. În spatele zâmbetului său se ascunde însă o poveste tragică de viață.

Mitică Dragomir suferă și acum în urma pierderii fiului său
Mitică Dragomir suferă și acum în urma pierderii fiului său

Mitică Dragomir este invitat vineri la podcastul moderat de Adiță. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal va discuta despre cel mai dificil moment al vieții sale, pierderea fiului său, în urmă cu 35 de ani. 

Băiatul cel mare a lui Mitică Dragomir a murit în somn

Băiatul lui Mitică Dragomir, pe nume Manuel a murit în somn, la doar 18 ani. Era sportiv și făcea frecvent vizite medicale, însă medicii nu au depistat nimic suspect care ar fi putu să îi pună viața în pericol.

Într-o noapte a regurgitat în somn și a murit înnecat în propria vomă. Episodul a fost unul traumatizant pentru întreaga familie, iar Mitică Dragomir se întreabă și în ziua de astăzi de ce Dumnezeu a decis să îl ia pe fiul său și "nu pe el care este un păcătos". Acesta sunt cuvintele dureroase pe care Mitică Dragomir le rostește în podcastul lui Adiță. 

Băiatul meu a murit la 18 ani. Noaptea, în somn, a vomitat, a luat-o vomitătura pe trahee şi a murit în somn. Manuel îl chema. El era sportiv şi făcea vizite medicale. Nimeni nu a descoperit ce s-a întâmplat.

Acidul gastric dacă intră în plâmni e mai nenorocit decât acidul sulfuric. Am plecat din Braşov pentru că stăteam toată ziua la cimitir. Pentru mine, el nu a murit. Am un tablou mare în casă cu el. E mereu acolo. Mai vorbesc cu el, mai şi plâng. Am avut o tărie supranaturală”, povestea, cu ani în urmă, Mitică Dragomir. 

Mitică și Vica, căsătorie de peste jumătate de secol

Mitică Dragomir este căsătorit cu Vica de peste jumătate de secol. Împreună au avut un copil, care a murit în doar tragic la doar 18 ani. Mai au un fiu, pe nume Bogdan Dumitru. 

Mitică Dragomir vorbește mereu la superlativ despre cea care îi este alături de mai bine de jumătate de secol. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal susține că fără sprijinul soției sale nu ar fi reușit să obțină succesul de care a avut parte.

Mai mult, el a declarat că Vica a fost întotdeauna o răbdare imensă și l-a înțeles chiar și atunci când nici măcar el nu înțelegea prea bine emoțiile pe care le trăiește. 

O iubesc mai presus decât pe părinții mei, mai presus decât pe mine și pe Dumnezeu! Eu am fost țăran cu educație. Nevasta e sfântă! Dacă am supărat-o, îi cer scuze din când în când, chiar și la emisiuni. O iubesc ca în prima zi", declara Mitică Dragomir, în emisiunea Denisei Rifai. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net