FOTO Ce a purtat de fapt, pe față, Mitică Dragomir. Nu este vizieră și nu costă mult


    Dumitru Dragomir, cu masca transparentă, Petre Roman, cu masca sub bărbiefoto: Facebook
Dumitru Dragomir, cu masca transparentă, Petre Roman, cu masca sub bărbiefoto: Facebook

Fostul premier Petre Roman poartă masca sub nas, Mitică Dragomir are o mască mai puțin întâlnită, din plexiglas. Actrița Monica Davidescu și fostul selecționer Puiu Iordănescu au ales varianta clasică: mască chirurgicală, de unică folosință. Aceștia sunt doar câțiva dintre candidații de pe lista PSD pentru Consiliul General al Capitalei, practic ”Parlamentul”orașului, candidați care luni seara au acaparat Internetul cu aceste fotografii de grup. Viralizată a fost însă "viziera lui Mitică".

O galerie de personalități s-a înghesuit luni, 17 august, pe treptele Municipalității. Sunt surpriza pregătită de PSD pentru a păstra majoritatea câștigată în 2016, în Consiliul General al Capitalei. Membrii PSD veniți să încurajeze echipa încearcă să recunoască celebritățile sub măștile anti-Covid. Rând pe rând apar Petre Roman, nume importante din fotbal precum Cornel Dinu, Anghel Iordănescu, Daniel Pancu, fosta ministră a Sportului în Guvernul Cioloș, Elisabeta Lipă, actrița Monica Davidescu.

La poza de grup, Gabriela Firea, șefa PSD București-Ilfov, îl trage lângă ea pe fostul premier Petre Roman, care deschide lista. Acesta spune de ce a decis să candideze sub sigla PSD deși a făcut parte din PNL, dar masca îi joacă feste, se mișcă în sus și în jos pe față.

În față se bagă și Mitică Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, care acaparează toată atenția. La prima vedere ai zice că poartă o vizieră, dar de fapt este o mască medicală din plastic transparent, care costă 9 lei bucata.

Monica Davidescu poartă o mască albă, care se asortează perfect cu rochia neagră, superbă. Nu au lipsit măștile “electrorale”, cu jocuri de cuvinte care să pună în evidență numele candidatei PSD la Primăria Capitalei: ”Firea Ta”, ”Firea Bucureștenilor”.

Citește și:

Parada măștilor la Summit-ul UE. Liderii Europei, măști de fițe, cu mesaje. Klaus Iohannis, mască de unică folosință

11 vedete cu măști de fiță și de firmă. De ce a plătit Mihai Albu 300 de lei pentru o supermască

Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Survivor Romania webp
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
miri nunta jpeg
image
image
image
image
image
image
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
miri nunta jpeg
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg