Naşul Hagi, la mâna finului Becali

Ultima actualizare:
Steaua-Viitorul (Fotografii: mediafax)
Steaua-Viitorul (Fotografii: mediafax)

În primul rând prin prisma relaţiei de rudenie naş-fin dintre Gică Hagi şi Gigi Becali, meciul Steaua – Viitorul de astăzi este suspectat de blat în favoarea oaspeţilor.

În ultimele etape, proaspăta campioană a României s-a transformat într-un arbitru al luptei pentru evitarea retrogradării. Staff-ul Stelei a decis să le ofere titularilor câteva zile de vacanţă după derby-ul cu Dinamo, neglijând astfel chiar meciul cu Viitorul Constanţa, nu şi cel de etapa viitoare, cu cei de la Severin.

Ţinând cont de releţiile amicale dintre cele două cluburi şi de prietenia cu „scântei" dintre Hagi şi Gigi Becali, imediat au apărut şi speculaţiile privind un non-combat al roş-albaştrilor. Ipoteza a fost alimentată inclusiv de patronul Stelei, prin ultimele sale declaraţii.

„Eu aş vrea să rămână 14 echipe în campionat, dar dacă retrogradează naşu', parcă n-aş mai vrea. Dar nu o să retrogradeze naşu', staţi liniştiţi. Are 30 de puncte acum şi mai are de jucat cu Steaua, cu Dinamo şi cu Severin. Steaua va evolua cu copiii... Băi, dacă vrei să joci în Liga I, bate şi tu copiii ăia!", a spus Gigi Becali. Aşadar, steliştii vor alinia astăzi pe Ghencea o formaţie de rezerve, garnisită şi cu juniori. Rămâne de văzut dacă echipa „Regelui" Hagi va fi în stare să profite de bunăvoinţa finului Becali.


    Steaua-Viitorul (Fotografii: mediafax)
Steaua-Viitorul (Fotografii: mediafax)

Diferenţa valorică dintre cele două echipe a fost exprimată perfect în meciul tur, din toamna anului trecut. La Constanţa, Steaua n-a avut nici o emoţie să treacă de Viitorul, impunându-se cu un categoric 4-0, aceasta fiind şi diferenţa maximă cu care roş-albaştrii au câştigat în acest sezon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net