Nicolae Dică, out de la FCU Craiova, după nicio lună. Ce a determinat schimbarea

Ultima actualizare:

Doar o lună a rezistat Nicolae Dică la FCU Craiova, oltenii anunțând că au încheiat colaborarea cu antrenorul de fotbal de 43 de ani. Meciul care „i-a pus capac” a fost înfrângerea suferită de FCU Craiova, vineri, cu Petrolul Ploiești, 3-4.

Nicolae Dică a rezistat o lună la FCU Craiova (FOTO: Sportpictures)
Nicolae Dică a rezistat o lună la FCU Craiova (FOTO: Sportpictures)

„Reușim să dominăm, în multe momente, dar facem greșeli defensive. Trebuie să încercăm să le dăm adversarilor cât mai puține șanse de a marca. Nu știu de ce s-a intrat «pe vârfuri». Am obținut două victorii, deci nimic pentru mine. Eu am o mentalitate de învingător! Am încredere în el, i-am simțit înainte să intre pe teren, dar din păcate nu au primit cum trebuie mesajul meu. Important e să nu ne mulțumim cu puțin. Gândirea noastră trebuie să fie întotdeauna pozitivă”, a spus Nicolae Dică.

Supărați pe lacunele defensive

„Clubul nostru și antrenorii Nicolae Dică și George Cotigă au încheiat de comun acord contractul de colaborare. Mulțumim pentru efortul depus și mult succes în continuare!”, este comunicatul postat de FCU Craiova pe pagina de Facebook, existând indicii că nemulțumirile conducerii ar fi vizat lacunele de pe partea defensivă. „Noi suntem la a patra înfrângere, am primit foarte multe goluri... Mai multe întrebări trebuie să-i puneți lui Dică. Eu aveam alte așteptări de la echipă, de fapt am alte așteptări, în continuare. Nu s-au diminuat șansele (n.r. la play-off), deși pierdem teren în fața celor cu care ne batem pentru primele șase locuri. Arătăm bine, la fel ca anul trecut, dar suntem naivi în apărare. Vedeam altfel jocul ăsta, dar mă rog, nu mai contează... Nu pot nici să accept înfrângeri după înfrângeri cu un lot foarte bun. Avem jucători cu calitate, se vede, dar trebuie să jucăm mai pragmatic, suntem prea poeți, știm doar să atacăm”, a fost declarația patronului echipei, Adrian Mititelu.
Înapoi în timp, FCU Craiova l-a numit drept principal, pe 17 iulie, acesta antrenându-i pe olteni în cinci partide, având două victorii și trei înfrângeri. Per total, rezultatele lui Nicolae Dică la FCU Craiova au fost 0-1 cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, 3-4 cu Universitatea Cluj, 1-0 cu FC Botoșani, 3-1 cu FC Voluntari și 3-4 cu Petrolul Ploiești. În prezent, FCU Craiova ocupă locul nouă, totalizânt patru eșecuri și două victorii, în acest campionat de Superliga României.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net