Nicolae Stanciu: "Îmi cer scuze pentru că am ratat! O să mai bat penalti!"

satnaci17 sport stanciu jpeg
Nicolae Stanciu revine la lot după o pasă decisivă în victoria lui Anderlecht cu rivala Standard Liege. Aşteptăm aceleaşi realizări şi cu Armenia şi Kazahstan, care să şteargă imaginea penalty-ului ratat cu MuntenegruFoto: AP

Mijlocaşul Nicolae Stanciu şi-a cerut scuze pentru penaltiul ratat la meciul cu Muntenegru, scor 1-1, dar a spus că va mai executa lovituri de la 11 metri.

"E foarte greu. Dacă marcam, începeam cu o victorie, ceea ce era foarte important. Îmi cer scuze colegilor şi românilor pentru că am ratat! Din păcate nu am marcat şi acum avem doar un punct. S-a întâmplat să ratez, îmi asum acest lucru şi faptul că nu am câştigat, dar probabil că nu va fi ultima oară când bat penalti. Nu a fost vorba de oboseală. Era un simplu 11 metri şi nu am reuşit să marchez. Nu a fost nici primul, nici ultimul penalti pe care l-am ratat. Cu siguranţă o să mai bat", a spus Stanciu la Digi Sport.

"Trebuia să câştigăm indiferent de teren. Şi noi, şi ei am jucat pe acelaşi gazon. Sperăm să învăţăm din greşelile de azi şi să câştigăm dubla din octombrie. Sunt trist pentru această seară, cred că meritam victoria, dar trebuie să ne reîncărcăm bateriile, să mergem la echipele de club, unde trebuie să jucăm bine pentru a fi din nou chemaţi la naţională. Sunt câţiva băieţi noi, pe care trebuie să-i ajutăm să se integreze. Am lucrat toţi împreună, nu a contat că suntem stelişti, dinamovişti sau stranieri, şi cred că a fost un meci bun, am făcut un efort mare şi doar neşansa a făcut să nu câştigăm", a mai anunţat el.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
Regele Charles FOTO Getty Images jpg
simley si marius jpeg
rafila jpg
Giorgia Meloni FOTO EPA EFE jpg
Vladimir ZelenskI FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg
Roger Federer, EPA jpg