Nu se regăsește: campioana României, a doua înfrângere la rând în Superligă

Farul Constanța are parte de un început „șchiopătat” în sezonul curent de Superliga României, campioana țării noastre având a doua înfrângere consecutive, din cele patru etape disputate, până acum. Cel mai recent, gruparea lui Gheorghe Hagi a pierdut în fața celor de la Petrolul Ploiești, duminică, în deplasare, „lupii galbeni” învingând cu 3-2, sub privirile a peste 9.000 de suporteri prezenți pe „Ilie Oană”.

Petrolul Ploiești i-a pus mari probleme Farului Constanța (FOTO: Sportpictures)
Petrolul Ploiești i-a pus mari probleme Farului Constanța (FOTO: Sportpictures)

La conferința de presă, Gică Hagi a tras un semnal de alarmă, în contextul în care lucrurile par „să scârțâie” în cadrul echipei sale. „Ăsta e fotbalul, aşa se întâmplă, când primeşti goluri uşor. Probabil că trebuie să lucrăm mai mult defensiv, să ne apărăm mai bine. Mă îngrijorează pentru că, anul trecut, nu primeam multe goluri, acum primim, poate deveni o problemă... În atac, mai avem mult de lucrat, dar trebuie să ne apărăm mult mai bine. Când am luat golul trei, în apărare erau Artean, Larie, Boli şi un portar de 30 de ani. Ce pot să mai zic, începând de la căpitanul echipei... Să iei goluri, revii de la 2-0, faci 2-2 şi să nu ai echilibru, măcar să nu iei gol, dacă nu dai. Ce să fac? Vom vedea, nu ştim cum se va redresa. În fotbal nu ştim ce va fi, trebuie să fim pregătiţi. Vom încerca să discutăm şi să ne punem la punct”, a comentat rezultatul celor supranumit „Regele”. 

Departe de locul fruntaș din clasament

Începutul ezitant al formației din Constanța se reflectă și în clasamentul din primul eșalon românesc: campioana României ocupă abia locul cinci, cu șase puncte acumulate. Comparativ, liderul ierarhiei este FCSB, cu 12 puncte, iar Petrolul Ploiești se află pe nouă, cu cinci puncte adunate. Anterior înfrângerii cu Petrolul Ploiești, Farul a pierdut și cu Poli Iași, însă a reușit să se impună cu FC Voluntari și FC Botoșani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
SITE Rapid Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Dani Alves (Getty Images) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Dorinel Munteanu, antrenor Otelul Galati (Facebook) jpg
Dinamo FCSB (Sportpictures) jpg
Simona Halep, Getty Images jpg
Francesco Camarda (Getty Images) jpg