Epopeea Budescu: out de la Petrolul, după ultima „ieșire”. Ce ar putea urma

Ultima actualizare:

Meciul dintre Petrolul Ploiești și FC Voluntari, pierdut de „lupii galbeni”, luni, cu 0-2 și contând pentru a treia etapă din Superliga României a fost ultimul pentru Constantin Budescu la formația de pe „Ilie Oană”. Nemulțumit că a fost schimbat, în repriza secundă, i-a cerut socoteală antrenorului și, de aici până la rezilierea contractului, a fost o chestiune de timp. 

Constantin Budescu (dreapta), rămas fără echipă (FOTO: Sportpictures)
Constantin Budescu (dreapta), rămas fără echipă (FOTO: Sportpictures)

„Eu am venit aici să ajut, dacă încurc o să-mi văd de treaba mea. Ba sunt schimbat, ba nu joc. Eu am venit acasă, am vrut să ajut această echipă. Dacă nu se poate, probabil o să găsim altă cale. N-am bagaje, nu trebuie să mă ajute nimeni, am încercat să facem lucruri bune. E și asta o variantă (n.r. plecarea), pentru că mie îmi place să joc fotbal și să stau unde oamenii sunt alături de mine, unde vor să mă ajute, nu unde sunt prima schimbare. Dacă nu ajut această echipă, probabil o să-mi văd de drumul meu”, a fost declarația jucătorului, după ultimul meci jucat. În materie de cifre, sezonul 2022/2023 a însemnat pentru Constantin Budescu 20 de meciuri, trei goluri și șase pase decisive.

Dorit de campioana României?

Totuși, Constantin Budescu nu ar duce lipsă de oferte: potrivit „Prosport”, ar fi dorit și de Universitatea Cluj, dar mai ales de Farul Constanța. Jucătorul de 34 de ani ar urma să ia o decizie, săptămâna viitoare, după câteva zile de gândire, conform declarației sale pentru sursa citată. Evaluat de Transfermarkt la 450.000 de euro, Constantin Budescu a jucat la patru echipe din fotbalul românesc: Petrolul Ploiești, Astra Giurgiu, FCSB și FC Voluntari. Nu i-a lipsit, însă, nici experiența de dincolo de granițe, datorită fotbalului saudit având conturile ceva mai pline: TAS i-a dat dreptate, în procesul pierdut inițial de român la FIFA, Al-Shabab fiind obligată să-i vireze 1,7 milioane de euro. Fotbalistul a petrecut un an și jumătate la gruparea saudită, susținând că ar fi fost scos în afara lotului fără motiv și pus să se antreneze în fața hotelului la care locuia, în vremea respectivă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net