Laurențiu Reghecampf, înapoi în fotbalul românesc: primele declarații după debut

Un an - atât a rezistat Laurențiu Reghecampf departe de fotbalul românesc, revenind la CS Universitatea Craiova, echipă pe care a antrenat-o și înainte să-și încerce norocul în fotbalul azer. După anunțul făcut, în miez de noapte, de olteni, noul tehnician -care l-a înlocuit pe Eugen Neagoe- a avut și meciul de debut: o remiză, înregistrată duminică, pe terenul celor de la CFR Cluj (1-1). 

Laurențiu Reghecampf a revenit la CSU Craiova (FOTO: Sportpictures)
Laurențiu Reghecampf a revenit la CSU Craiova (FOTO: Sportpictures)

„Mai avem de muncă, îmi doresc ca jucătorii să aibă mai mult curaj cu balonul. Avem jucători cu care putem să pasăm, să avem posesie prelungită, chiar dacă echipa adversă pune presiune. Calitate există, vom lucra lucrurile pas cu pas și sper că jucătorii vor ajunge acolo unde îmi doresc eu. 
Sper să mai reușim să aducem un jucător unde ne trebuie, poate chiar doi și cu siguranță echipa va arăta bine. Trebuie să găsim jucători care au calitate mai mare decât cei pe care îi avem la dispoziție. Am promisiuni din partea patronului că se va rezolva. Nu trebuie să fie doar despre Alexandru Mitriță, el are mare calitate, dar toți sunt jucători la Universitatea Craiova”, a fost declarația lui Laurențiu Reghecampf, după meciul care a contat pentru etapa cu numărul trei din Superliga României.  

Înlocuit de Mutu la fosta campioană azeră

Laurențiu Reghecampf a antrenat, anterior, o fostă campioană din Azerbaidjan, Neftçi Baku - de la care a plecat, chiar dacă mai avea un an de contract, fiind înlocuit de Adrian Mutu, care a lăsat în urmă Rapid. În mandatul anterior la olteni, petrecut între vara lui 2021 și cea a lui 2022, Laurențiu Reghecampf s-a remarcat cu un bilanț de 26 de victorii, șapte egaluri și 12 înfrângeri. Cu el pe bancă tehnică, CSU Craiova a încheiat sezonul de campionat pe locul trei și a reușit să ajungă până în penultimul act din Cupa României, unde a fost eliminată de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în vreme ce în plan european antrenorul de 47 de ani a asigurat prezența grupării în preliminariile Conference League, grație victoriei din meciul de baraj împotriva lui FC Botoșani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net