FCSB câștigă cu Dinamo și „îi condamnă” pe alb-roșii la ultimul loc în clasament

FCSB a ieșit învingătoare din duelul cu Dinamo, desfășurat sâmbătă și încheiat cu 2-1 pentru echipa din Berceni. Disputat „Arcul de Triumf”, meciul abia dacă a adunat 6.100 de oameni, din capacitatea de 8.000 a arenei, în ciuda presiunilor făcute de FCSB pentru a evolua pe un stadion mai mare. 

Darius Olaru (stânga) a contribuit decisiv la victorie (FOTO: Sportpictures)
Darius Olaru (stânga) a contribuit decisiv la victorie (FOTO: Sportpictures)

Cea care a deschis scorul a fost FCSB, prin Florinel Coman ('30), doar cinci minute mai târziu majorând rezultatul Darius Olaru, iar formația lui Elias Charalambous a intrat la pauză cu avantaj. Replica din partea „câinilor” a venit pe final de partidă, când Gonçalo Gregório a înscris singurul gol al echipei sale ('83).
„Am câştigat şi sunt fericit. Am reuşit victorii, în primele două meciuri la rând. Am început bine, mai ales în prima repriză, când am avut două goluri marcate. În partea secundă, nu am mai jucat la fel de bine, dar important este că am luat cele trei puncte. Am căutat să ne păstrăm avantajul, după ce am primit gol şi am reuşit, în faţa unei echipe bune. Florinel Coman este cel mai bun jucător din România, a marcat un gol superb, mă bucur că joacă în echipa mea! Mai departe, pregătim meciul cu ŢSKA Sofia, va fi greu, de acum o să avem partide la trei zile. Jucătorii sunt gata, noi suntem gata. Le mulţumesc fanilor că au fost alături de noi”, a rezumat meciul Elias Charalambous.
„Important este că am câştigat în derbi şi asta ne dă elan, pentru meciul următor, din Europa. Îi felicit pe dinamovişti, au jucat bine, dar mai au de lucrat. Mă bucur că am reuşit să înscriu împotriva celor de la Dinamo, încerc să mă perfecţionez şi să şutez cu stângul, am marcat cu stângul, dar important este să câştigăm, pentru că am început foarte bine acest campionat, avem un lot omogen, valoros, nu văd de ce nu ne-am atinge obiectivul”, a declarat și unul dintre marcatorii meciului Florinel Coman.

„Mă așteptam la mai mult curaj, în prima repriză”

„Mă încearcă un sentiment de tristețe. În același timp cred că trebuie să vedem lucrurile foarte obiectiv. E o diferență foarte mare între noi și ei. Am crezut că prin entuziasm putem reduce acest avans de forță, de valoare, dar nu s-a putut. Suntem departe, trebuie să ne rezolvăm repede problemele. Am avut și noi ceva momente de joc bun, dar cred că au venit când FCSB a luat piciorul de pe accelerație. E o echipă de forță, de talent, am zis-o că e cea mai bună echipă din campionat. Mi s-a confirmat acest lucru. Noi avem nevoie de timp pentru a construi o echipă care să joace de la egal la egal. Au fost două execuții foarte bune ale unor jucători foarte valoroși. Fotbalul e mult mai ușor când ai astfel de jucători, execuțiilor lor pot decide jocul. Eu sunt foarte atent la progresul pe care îl face echipa. Mă așteptam la mai mult curaj, în prima repriză, ăsta e singurul lucru pe care am să îl reproșez băieților”, a spus și antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă.
FCSB are două victorii din tot atâtea meciuri posibile, în vreme ce proaspăt promovata Dinamo a adunat două înfrângeri consecutive, ocupând ultimul loc în Superliga României. Etapa viitoare, FCSB va merge la Oțelul Galați, iar alb-roșii își vor măsura forțele acasă cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Bulgarii se tem de FCSB, în perspectiva meciului din Conference League

Victoria din fața lui Dinamo nu a rămas fără ecou în presa bulgară lăudând prestația echipei, în contextul în care se apropie meciul cu ȚSKA 1948 Sofia. „FCSB s-a încălzit pentru ȚSKA 1948 cu un succes în derbiul cu Dinamo. FCSB a impus ritmul de joc și a avut mai multe ocazii. Pe final, a tremurat puțin, dar a reușit să obțină victoria”, a notat publicația sportal.bg. Miercuri, FCSB întâlnește gruparea bulgară în deplasare, în primul tur din runda secundă preliminară Conference League, de la 20.30, pe Antena 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net