Nu-şi mai aminteşte nimic din meci!

simeon stalpnicul png

Claudiu Keşeru a trecut prin clipe de coşmar la meciul din Cupa Ligii, pe care echipa sa, Bastia, l-a câştigat cu 1-0 în faţa celor de la Ajaccio.

Românul a fost lovit la cap de un adversar şi n-a mai putut să joace în repriza a doua. A fost dus la spital pentru că avea pierderi de memorie. Ce ghinion pe Claudiu Keşeru. Internaţionalul român a jucat tiular în meciul cu Ajaccio, dar nu a reuşit să termine în teren partida. Un jucător al echipei la care evoluează Adi Mutu - neconvocat pentru partida de Cupă, fiind acidentat - l-a lovit violent pe Keşeru cu gheata în cap, iar românul nu a mai putut continua jocul şi în repriza a doua. A fost schimbat la pauză, după ce, la vestiare, şi-a pierdut cunoştinţa. Medicul echipei Bastia a realizat gravitatea situaţiei şi a decis transportarea fotbalistului la spital. I s-au făcut mai multe invetigaţii, printre care şi o tomografie, care, spre bucuria tuturor, nu au relevat probleme la nivelul capului.

Totuşi, fotbalistul nu se simţea deloc bine, astfel încât doctorul echipei s-a gândit că este bine ca românul să fie evaluat şi de un alt specialist, la clinica „La Timone" din Marsilla. Principalul motiv de îngrijorare pentrru medici a fost faptul că atacantul nu-şi mai amintea deloc detalii despre meciul cu Ajaccio. Keşeru a fost ţinut sub observaţie şi ieri, iar seara medicii au decis să-l lase să plece acasă, după ce au examinat în amănunt rezultatul analizelor. „Sunt mai bine, mi s-au făcut tot felul de teste, dar am primit vestea bună: că pot pleca acasă", a povestit ieri după-amiază fotbalistul pentru Click!"

Chivu a fost operat de două ori la cap

Fostul căpitan al naţionalei, Cristi Chivu, ştie cel mai bine cum e să te confrunţi cu o accidentare seriosă la cap. Fundaşul lui Inter Milano a avut însă mult mai mult de pătimit după ce s-a ciocnit cap în cap cu un coechipier. În urma loviturii, a suferit două intervenţii chirurgicale: una pentru un hematom format în urma impactului, cealaltă pentru fractura de craniu. Fotbalistul a revenit pe teren după mai bine de şase luni şi şi-a protejat capul cu o cască un an.

Jucătorii au pierdut jumătate de milion €

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a dezvăluit că "tricolorii" au ratat un bonus de 500.000 de euro. "Am avut o discuţie cu jucătorii şi le-am oferit pentru a stimula accederea la baraj 250.000 de euro. Răspunsul lor a fost că vor 500.000 de euro la 6 puncte cu Ungaria şi Turcia şi 400.000 de euro la 4 puncte din aceste două meciuri. Dar ei nu au luat decât 3 puncte, deci s-a şters. Apoi au spus că nu îi interesează bonus pentru calificarea la turneul final, ci ceea ce se va da din suma care vine de la FIFA. Deci au pierdut jumătate de milion. Analizăm acum propunerea lor, ca 50% din ce vine de la FIFA să fie curat, numai pentru jucători. Pentru că în 50% intrau şi antrenorii, medicul şi aşa mai departe", a precizat "Naşul".

Fără cozi la biletele pentru Grecia

Mai sunt exact 19 zile până la returul cu Grecia, de pe Arena Naţională, iar tichetele s-au epuizat deja. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a vorbit ieri într-o conferinţă de presă despre confruntarea cu elenii. Acesta a comentat şi cererea mare de bilete pentru returul de pe Arena Naţională.

„Cele 1.700 de tichete pentru jocul de la Atena, de pe 15 noiembrie, se vor pune în vânzare online mâine (nr. azi). Pentru meciul de acasă, galeriile vor beneficia de 7.000 de bilete, la preţul de 15 lei. Luni vom avea o trecere în revistă şi dacă mai sunt bilete nevândute, le repunem în vânzare, dar tot online, nu la case", a declarat Mircea Sandu. (Gigi Stancu)

Ion Hristescu png
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
andreea esca si alexia eram
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
BeFunky collage (22) jpg
Haaland jpeg
Tragerea loto -loterie FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg