Omagiu pentru Nicolae Dobrin: ce decizie a luat FC Argeş în memoria „Gâscanului”

În contextul în care, joi, s-au împlinit 16 ani de când Nicolae Dobrin nu mai e, FC Argeş a anunţat că va retrage definitiv tricoul cu numărul 10.

Nicoale Dobrin nu mai este printre noi de 16 ani (FOTO: argesfc.ro)
Nicoale Dobrin nu mai este printre noi de 16 ani (FOTO: argesfc.ro)

Desemnat de trei ori cel mai bun fotbalist al anului în România, cel care era supranumit „Prințul din Trivale” a adunat 390 de meciuri și 106 goluri pentru FC Argeș. Nici la echipa națională nu a trecut neobservat, acolo unde Nicolae Dobrin are 46 de meciuri și opt goluri în echipamentul României.

„Driblingurile sale au amuțit stadioane întregi”

„Împreună am luat această decizie pentru a onora cum se cuvine munca pe care a depus-o Nicolae Dobrin în slujba Argeşului, devenind astfel un simbol al excelenţei, al pasiunii şi al loialităţii faţă de clubul alb-violet”, notează FC Argeş pe site-ul oficial.
(n.r. Nicolae Dobrin) nu a fost doar un mare jucător de fotbal, ci şi un ambasador al României. Driblingurile sale nu doar că au amuţit stadioane întregi, ci au şi făcut ca numele său şi al României să fie scris în publicaţii de pe întreg mapamondul. Contribuţia sa la succesul echipei FC Argeş, atât pe plan intern, cât şi pe plan internaţional, nu poate fi niciodată uitată. Prin retragerea tricoului cu numărul 10, clubul nostru doreşte să asigure că amintirea şi spiritul lui Nicolae Dobrin vor trăi veşnic în inimile tuturor iubitorilor de fotbal din România.
În această zi solemnă, dorim să transmitem familiei lui Nicolae Dobrin, precum şi tuturor suporterilor argeşeni, sentimentele noastre de recunoştinţă şi respect. Nicolae Dobrin va rămâne mereu unul dintre pilonii de bază pe care acest club îşi fundamentează viitorul, iar moştenirea sa cu siguranţă va continua să inspire generaţiile viitoare de fotbalişti români.
A fost cel mai mare şi a fost al nostru. Te vom iubi mereu!”
, a mai transmis clubul FC Argeș, despre cel poreclit „Gâscanul”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net