Papp a plecat de la Steaua în liga a doua elveţiană


    Paul Papp
Paul Papp

Paul Papp a semnat pe trei sezoane cu FC Will, echipă din a doua ligă elveţiană, el despărţindu-se de stelişti în termeni duri. A renunţat la trei salarii pentru a ajunge la echipa din "Ţara Cantoanelor" din postură de liber de contract.

"Este mult mai bine decât la Steaua din punct de vedere financiar. Patronul este un milionar turc, fost preşedinte la Fenerbahce. Vrea să ducă echipa în Europa.După meciul de la Partizan mi s-a pus o etichetă care cred eu că nu e adevărată. Apoi, la prima greşeală, am fost scos din echipă şi nu mi s-a dat nicio şansă. Am pierdut şi echipa naţională. Am renunţat la trei salarii pentru a pleca de la Steaua, mai aveam contract patru ani. Multe cunoştinţe m-au întrebat de ce nu rămân ca să iau banii, dar nu e stilul meu să stau atârnat pentru a lua bani. Cel mai urât moment trăit la Steaua a fost cu siguranţă meciul cu Partizan.O să mă uit la televizor la EURO. Nu mă putea chema domnul Iordănescu la naţională, e normal, nu am jucat la Steaua. Nu a depins doar de el, a depins şi de mine... mă rog, nu a depins în totalitate de mine, dar asta e altă poveste. Sunt optimist, cred în şansele noastre la EURO. Să stăm bine în apărare şi să înscriem pe contraatac. Sper să ieşim din grupă", a spus Paul Papp pentru ProSport.

Papp câştiga 20.000 de euro lunar la Steaua şi i s-a propus înjumătăţirea salariului pentru a mai continua în Ghencea. A refuzat şi pentru a putea pleca acum a fost nevoit să renunţe la leafa pe trei luni, 60.000 de euro.

8 boca arsenie  jpeg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
machiaj ochi rotunzi jpg
Canada FOTO EPA EFE jpg
mancare nesanatoasa alimente produse FOTO Shutterstock
image
image
image
image
buta jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg
Germania protest jpg