Patrick Ekeng a fost înmormântat la Yaounde

16 mai 2016
article img
La ceremonia funerară au participat câteva sute de persoane

Fostul fotbalist dinamovist Patrick Ekeng, care a decedat la 6 mai după ce s-a prăbuşit pe teren la meciul cu FC Viitorul, a fost înmormântat, duminică, la Yaounde.

La ceremonia funerară au participat câteva sute de persoane, printre care şi ministrul camerunez al Sportului, Pierre Ismael Bidoung Mkpatt, dar și internaționalul camerunez Alexandre Song, unul dintre cei mai buni prieteni ai dinamovistului, scrie digisport.ro.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, sicriul cu trupul neînsufleţit al sportivului camerunez a fost depus la Palatul Sporturilor.

article img
Fostul fotbalist dinamovist Patrick Ekeng a fost înmormântat, duminică, la Yaounde

Fratele lui Patrick a vorbit despre „Patou” la înmormântare. „Fratele meu a murit cu un zâmbet şi asta mă linişteşte. Nu contează frumuseţea, bogăţia sau maşinile. Nimic nu te poate salva de la moartea”, a declarat Jacques Ekeng.

S-a prăbuşit pe teren la meciul cu FC Viitorul

Jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit, vinerea trecută (6 mai), la 26 de ani, după ce s-a prăbuşit pe teren, la meciul cu FC Viitorul. Camerunezul a fost scos de pe teren cu ambulanţa, în minutul 70 al meciului jucat de Dinamo cu FC Viitorul, după ce a căzut fără a fi atins de vreun alt fotbalist. Ekeng a fost transportat la Spitalul Floreasca, după ce jucătorii au solicitat intervenţia echipelor medicale, iar suporterii de la peluză au deschis porţile să intre salvarea. Ekeng a fost resuscitat aproximativ o oră şi 30 de minute, însă nu a mai putut fi salvat.