Patronul lui Juventus București voia să facă schimbările cu o stație de emisie-recepție!

simeon stalpnicul png
Daniel Opriţa

Daniel Opriţa, fostul antrenor al celor de la Juventus, a fost dat afară cu bodyguarzii și a povestit episoade incredibile despre patronul Ilie Ciuclea.

”Da, mai arunca asta şi la Liga a II-a, şi la Liga 1. Zicea că nu o face pentru a decide schimbările, dar că se vede mai bine meciul de sus, de unde e dânsul. D-aia am stat şi eu în tribună la meciul de la Giurgiu”, a spus Oprița, confirmând că patronul îl obliga să aibă o stație de emisie-recepție pe bancă pentru a decide schimbările.

Apoi, fostul antrenor a povestit cum a fost demis: ”Am ajuns la domnul Ciuclea şi mi-a pus în faţă o foaie, să semnez. Am zis că nu e nicio problemă, deşi nici măcar nu m-am uitat pe foaie, dar l-am rugat să o facem după-amiază, să vină şi secunzii mei, Martin Tudor şi Nofitovici. După-amiază, aţi văzut imaginile, nu ne-au primit, chiar dacă mai aveam şi noi lucruri de luat din cantonament. Am plecat, dar am fost chemat înapoi şi mi s-a spus că pot merge doar eu la domnul Ciuclea, iar când am ajuns mi-a pus foaia din în faţă şi mi-a spus hai, mă, semnează. Păi, nu v-am spus că să vină şi colegii mei, să rezilieze şi ei? Lor li se ceruse să rămână în continuare, dar n-au fost de acord, au zis că merg cu mine. Şi atunci m-a înjurat, că-mi bat joc de dânsul şi alte chestii d-astea”.

”Bine, domnul Ciuclea a avut mai multe ieşiri de când sunt acolo. La şedinţe nu avea voie nimeni să spună ceva, la noi şi când era bine era rău. După ce băteam cu 1-0, venea şi ne certa, spunea că noi trebuie să jucăm ca Barcelona şi Real Madrid. În ultimul timp mă chema şi stăteam câte două, trei ore în şedinţe înainte de antrenament şi discutam numai despre cât îi scădem salariul lui cutare, că trebuie să-l dăm afară pe cutare şi numai d-astea. Bine, dânsul zicea", a mai povestit Opriţa, care a continuat: "Totul a culminat cu venirea în vestiar la pauza cu Steaua, când i-a făcut albie de porci pe jucători, deşi dominaseră meciul. Asta mi-a pus capac şi am decis să plec indiferent de rezultat”, a mai spus el.

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
jojo vacanta culinara jpeg
cove si sotia in turcia JPG
regina letizia (5) jpg
valetina pelinel borcea copii jpg
carrie si boris johnson
image
image
image
image
simona halep wimbledon 2022 jpg
david webp
FotoJet (5) jpg
GettyImages 1405458386 jpg
paul surugiu rugby jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg