Platini, şef de galerie la Steaua

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Michel Platini a sosit în iarnă la gruparea din „Ştefan cel Mare" de la Steaua Bulgariei, ŢSKA Sofia, dar nu s-a adaptat şi la vară se va întoarce la formaţia „militarilor". Dacă la „câini" joacă rar, în schimb nu ratează nici un meci important al fostei sale echipe.

Vineri, Dinamo a fost învinsă de FC Braşov, cu Platini pe teren, 0-2, dar Bonetti a decis să le ofere elevilor un timp de repaus şi brazilianul a profitat.

simeon stalpnicul png

Duminică s-a deplasat în Capitala vecinilor de la sud de Dunăre, acolo unde echipa sa de suflet ŢSKA, cunoscută şi ca Steaua Bulgariei, a disputat derby-ul împotriva rivalilor de la Levski. Brazilianul a fost imediat reperat de fanii „militarilor" şi după o sesiune de fotografii, ca un adevărat lider, a dat tonul scandărilor.

După ce şi-a încurajat favoriţii, a urmărit jocul de la marginea terenului, însă la final nu s-a putut bucura pentru că echipa sa a pierdut, 0-1. Totuşi, cu patru etape înainte de încheierea campionatului, ŢSKA e lider şi are cinci puncte avans faţă de ocupanta poziţiei secunde, Ludogorets.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net