Plecare surpriză din Superliga României: Bergodi, out de la Sepsi? Cine ar urma

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe e pe cale să-și echipe de pe banca tehnică, după un an și jumătate. Covăsnenii nu ar mai vrea să prelungească înțelegerea lui Cristiano Bergodi și ar opta pentru un alt tehnician, informează „Gazeta Sporturilor”. 

Cristiano Bergodi antrenează Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din toamna lui 2021 (FOTO: Sportpictures)
Cristiano Bergodi antrenează Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din toamna lui 2021 (FOTO: Sportpictures)

Potrivit publicației, antrenorul italian de 58 de ani, căruia îi expiră contractul în curând, ar pleca, urmând să vină Liviu Ciobotariu, în vârstă de 52 de ani, care ar lăsa în urmă FC Voluntari.
Cristiano Bergodi se află la „cârma” lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din septembrie 2021. În răstimp, a cucerit atât Cupa României, cât și Supercupa, sezonul trecut, consemnând primele trofee din istoria clubului covăsnean de fotbal. În sezonul curent, covăsnenii au ajuns în play-off-ul din Superliga României, unde ocupă locul șase și, totodată, s-au calificat în a doua finală consecutivă de Cupa României.

„Nu se putea mai mult, în play-off”

„Ne pregătim pentru un meci foarte greu. Trebuie să ne pregătim bine mental și din toate punctele de vedere. Nu sunt specialist. Nu vorbim dacă salvăm sezonul. Am ajuns încă o dată în finală. Nu e un sezon ratat, dacă pierdem cu Universitatea Cluj. Lumea spune că e o echipă de play-out, iar noi suntem în play-off, dar este o echipă bună, cu un antrenor bun. Ne va fi greu. E o finală, se poate întâmpla orice. Am ajuns al doilea an la rând în finala Cupei. Nu se putea mai mult în play-off, deloc. Echipele din față au loturi mai bune valoric. Locul șase e perfect pentru noi. Când am jucat, am arătat că suntem o echipă din play-off. Cine a ajuns acolo a meritat. Am jucat foarte bine”, a declarat italianul. Partida pentru adjudecarea trofeului se va juca, miercuri, de la 20.30.
De cealaltă parte, Liviu Ciobotariu se află pe banca tehnică a lui FC Voluntari, din mai 2021, fiind, de asemenea, la final de contract. „Mi se termină contractul pe 30 iunie. Mai avem un meci de jucat. Nu ascund faptul că sunt contactat de mai multe echipe din zona Golfului și din România. După baraj voi lua o decizie”, a comentat tehnicianul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Simona Halep jpg
alexia carutasu tragere la sorti jpg
Ştefan Radu FOTO SS Lazio
Halep jpg
Mikael Ymer, Getty jpg
Mirel Radoi, EPA jpg