Plecare surpriză din Superliga României: Bergodi, out de la Sepsi? Cine ar urma

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe e pe cale să-și echipe de pe banca tehnică, după un an și jumătate. Covăsnenii nu ar mai vrea să prelungească înțelegerea lui Cristiano Bergodi și ar opta pentru un alt tehnician, informează „Gazeta Sporturilor”. 

Cristiano Bergodi antrenează Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din toamna lui 2021 (FOTO: Sportpictures)
Cristiano Bergodi antrenează Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din toamna lui 2021 (FOTO: Sportpictures)

Potrivit publicației, antrenorul italian de 58 de ani, căruia îi expiră contractul în curând, ar pleca, urmând să vină Liviu Ciobotariu, în vârstă de 52 de ani, care ar lăsa în urmă FC Voluntari.
Cristiano Bergodi se află la „cârma” lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din septembrie 2021. În răstimp, a cucerit atât Cupa României, cât și Supercupa, sezonul trecut, consemnând primele trofee din istoria clubului covăsnean de fotbal. În sezonul curent, covăsnenii au ajuns în play-off-ul din Superliga României, unde ocupă locul șase și, totodată, s-au calificat în a doua finală consecutivă de Cupa României.

„Nu se putea mai mult, în play-off”

„Ne pregătim pentru un meci foarte greu. Trebuie să ne pregătim bine mental și din toate punctele de vedere. Nu sunt specialist. Nu vorbim dacă salvăm sezonul. Am ajuns încă o dată în finală. Nu e un sezon ratat, dacă pierdem cu Universitatea Cluj. Lumea spune că e o echipă de play-out, iar noi suntem în play-off, dar este o echipă bună, cu un antrenor bun. Ne va fi greu. E o finală, se poate întâmpla orice. Am ajuns al doilea an la rând în finala Cupei. Nu se putea mai mult în play-off, deloc. Echipele din față au loturi mai bune valoric. Locul șase e perfect pentru noi. Când am jucat, am arătat că suntem o echipă din play-off. Cine a ajuns acolo a meritat. Am jucat foarte bine”, a declarat italianul. Partida pentru adjudecarea trofeului se va juca, miercuri, de la 20.30.
De cealaltă parte, Liviu Ciobotariu se află pe banca tehnică a lui FC Voluntari, din mai 2021, fiind, de asemenea, la final de contract. „Mi se termină contractul pe 30 iunie. Mai avem un meci de jucat. Nu ascund faptul că sunt contactat de mai multe echipe din zona Golfului și din România. După baraj voi lua o decizie”, a comentat tehnicianul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net