Chindia a retrogradat chiar la meciul de inaugurare a stadionului

Ultima actualizare:

Chindia Târgoviște a retrogradat în eșalonul secund din fotbalul românesc, după ce a remizat, vineri, 2-2, cu FC Voluntari.

Chindia Târgoviște va evolua în eșalonul secund, sezonul viitor (FOTO: Sportpictures)
Chindia Târgoviște va evolua în eșalonul secund, sezonul viitor (FOTO: Sportpictures)

Partida a fost chiar cea de inaugurare a stadionului „Eugen Popescu” și o eventuală victorie a dâmbovițenilor i-ar fi păstrat în cărțile pentru Superliga României. 
Mai departe, FC Argeș și UTA Arad vor juca barajul de „supraviețuire” în primul eșalon românesc de fotbal, în vreme ce pe lista retrogradatelor și-a trecut numele și echipa CS Mioveni. 

„Chindia are puterea de a reveni în Superliga României”

Marcel Ghergu, președintele celor de la Chindia, e de părere că gruparea din Târgoviște se va reorganiza și va încerca să revină în Superliga României. „Nu o să dispară Chindia! Se fac eforturi. Sunt jucători la final de contract. Echipa asta și-a susținut activitatea. Ne-am luat licența. Sunt probleme, dar le-am gestionat. O să găsim resurse, vom vedea. Un sprijin destul de mare îl avem din partea autorităților locale. Nu cred că suntem singura echipă cu întârzieri. Echipa asta a atras prin salariile plătite la timp, dar în ultima perioadă au fost niște întârzieri. Retrogradarea a avut loc la alte meciuri. Cred că arbitrajul video a creat mari neplăceri. Este foarte bun, dar e o experiență nouă. E trist că am venit acasă și am retrogradat. Nu pentru motivul ăsta am retrogradat (n.r. că nu au jucat la Târgoviște de-a lungul sezonului). Se va schimba strategia odată cu noul stadion. S-a reconstruit tot stadionul. Stadionul arată foarte bine. Au fost o probleme cu care ne-am confruntat. Târgoviște are puterea de a reveni în Superliga României”, a spus Marcel Ghergu pentru DigiSport. 
Reconstrucția arenei a durat patru ani, răstimp în care Chindia, care a jucat majoritatea partidelor, din ultimii trei ani, pe stadionul „Ilie Oană”, situat în Ploiești.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net