Flavius Stoican pleacă de la FC Botoșani. Cine vine în locul lui

Partida câștigată de FC Botoșani în fața celor de la CS Mioveni, sâmbătă, cu 5-1, a fost ultima cu Flavius Stoican pe banca tehnică a moldovenilor. După fluierul final, tehnicianul a confirmat zvonurile tot mai întețite, din ultima perioadă și a oficializat despărțirea de grupare.

Flavius Stoican și-a anunțat despărțirea de FC Botoșani (FOTO: Sportpictures)
Flavius Stoican și-a anunțat despărțirea de FC Botoșani (FOTO: Sportpictures)

„Este ultimul meu discurs la Botoșani. Am avut o discuție, înaintea partidei, cu oamenii din conducere. Ei merg la drum cu un nou proiect. Eu sunt împăcat și fericit că am reușit într-o situație complicată, am creat un grup și am avut liniște. Am atins toate obiectivele posibile. Eu merg în vacanță și vreau să merg la o nouă provocare, sper să fie una de bun augur. Îmi place să am continuitate, să vorbesc despre viitor. Dar nu s-a pus problema să rămân. Mai departe, întrebați-i pe conducători. Am simțit căldura oamenilor de la stadion și în acest ultim meci. Felicit publicul, felicit jucătorii! Nu a fost ușor, în acest campionat, dar noi ne-am asigurat această liniște, am reușit să păstrăm echipa în prima ligă. În acest ultim meci, mi-am îndeplinit un obiectiv, a jucat din primul minut Narcis Ilaș, un jucător tânăr cu mare potențial. Îi felicit și pe ceilalți tineri, pe toți jucătorii! Am cuvinte de laudă și am avut tot timpul față de Sebastian Mailat. Mi-am pus tot timpul speranțele în el. M-a răsplătit! Felicit publicul, felicit oamenii din conducere, au fost aproape de noi. Le doresc mult succes și să dea Dumnezeu să ne întâlnim cu bine”, a declarat Flavius Stoican. 

Marius Croitoru, înlocuitorul său la gruparea moldovenilor

Plecarea acestuia vine după ce, la finele lunii martie, FC Botoșani anunțase prelungirea contractului, până în 2025. Ulterior, însă, zvonurile care indicau o plecare a lui Flavius Stoican s-au întețit, iar tehnicianul s-a rezumat să declare că singurul obiectiv care i s-a impus a fost salvarea de la retrogradare, condiție pe care a îndeplinit-o. Cel mai probabil, va fi înlocuit în funcție de Marius Croitoru, antrenor de fotbal care revine la FC Botoșani după un an, perioadă în care a mai avut două tentative în Superliga României, la FCU Craiova 1948 și FC Argeș, ambele nereușite.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net