Pregătită de infern. Farul înfruntă Rapidul, într-un meci cu casa închisă

Rapid înfruntă Farul Constanța, sâmbătă, de la ora 21.45, pe DigiSport, OrangeSport și PrimaSport, giuleștenii având avantajul terenului propriu.

Rapid va juca în fața unui stadion plin (FOTO: Sportpictures)
Rapid va juca în fața unui stadion plin (FOTO: Sportpictures)

Echipa lui Hagi vine, însă, cu un moral bun, susținut pe întreg sezonul din Superliga României, în care a condus aproape permanent „șefia” clasamentului. Meciul se va disputa un fond de tensiuni, întețite în ultimele săptămâni, oficialii celor două echipe contrându-se la un duel din sezonul regulat, disputat la Constanța. Atunci, Farul a ținut la poarta stadionului sute de suporteri rapidiști, care au făcut deplasarea la risc, depășind cu mult numărul de bilete alocate din oficiu pentru susținătorii oaspeților, iar gruparea lui Gheorghe Hagi nedorind să facă o concesie. Cel puțin declarativ, însă, oficialii giuleștenilor au punctat că așteaptă susținătorii Farului în număr oricât de mare, aceștia fiind bineveniți pe arena din Capitală. Cert este că atmosfera are toate șansele să fie una explozivă, partida urmând să se joace cu casa închisă.

Hagi, încrezător în ai fotbaliștii săi

„Un meci foarte puternic, foarte greu. Rapid e o echipă foarte bună, care face toate fazele excelent. Joacă foarte bine acasă. În Giulești e foarte greu să câștigi, dar suntem încrezători. Străbatem un moment foarte bun, am început la fel turneul play-off. Se pare că am avut ghinion, jucători pe care i-am pierdut, atât Băluță, cât și Popescu. În plus, Sîrbu are și el o problemă la genunchi și e indisponibil pentru acest meci. Sperăm să găsim soluții foarte bune și să ne autodepășim”, a prefațat partida managerul tehnic al lui Farul, Gică Hagi. Adrian Mutu nu poate conta în continuare, în calculele sale în alcătuirea echipei, pe Andrei Ciobanu, fotbalist care a suferit o ruptură musculară la bicepsul femural, la finele lunii trecute și recuperarea lui poate dura încă o lună de zile, de acum înainte. Partida va conta pentru etapa a doua a play-off-ului, constănțenii fiind pe primul loc, cu 35 de puncte, iar giuleștenii aflându-se pe a cincea poziție, cu 27 de puncte. 

CSU Craiova primește vizita campioanei

Pe de altă parte, campioana României va face deplasarea la CS Universitatea Craiova, meci programat duminică, de la ora 21, pe aceleași canale TV. Fotbaliștii lui Dan Petrescu pornesc cu prima șansă, fiind pe locul doi în play-off-ul Superligii României, la doar două puncte de lider. Similar, oltenii sunt pe a patra poziție din șase posibile. Ambele formații au obținut doar un egal în prima etapă a play-off-ului: CFR a făcut 2-2 cu Rapid acasă, iar Craiova s-a întors cu 1-1 de la FCSB.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net