«Prinţul» Cristea, blestemat de Bianca Drăguşanu? Riscă să rămână fără job

Ultima actualizare:

    Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea
Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea

De când s-a despărţit de starleta Bianca Drăguşanu, Adrian Cristea a intrat pe o pantă descendentă a carierei. Acum e în pericol să fie dat afară şi de la Petrolul.

Adrian Cristea, poreclit "Prinţul", e un fotbalist de 29 de ani care a devenit cunoscut în ultimul timp datorită femeilor din jurul său decât al performanţelor de pe teren. Mai mult, relaţia cu Bianca Drăguşanu, noua iubită a lui Victor Slav, i-a pus capac! De când frumoasa vedetă tv l-a părăsit, Cristea a devenit rezervă de lux la echipele de fotbal.

Episodul Standard

A fost adus de Mircea Rednic la Standard Liege, dar nu s-a impus. A fost mai mult rezervă, iar tehnicianul a fost dat afară din cauza acestui transfer. "Cu Anderlecht (n.r. - la eşecul cu 0-2 din 5 mai), când l-a trimis în teren pe Cristea, ceva s-a rupt...", a fost declaraţia preşedinteului clubului atunci când l-a demis pe Rednic.

Revenirea la Petrolul

S-a întors la Petrolul Ploieşti, dar nici aici nu va mai sta. Deşi mai are contract încă un an cu ploieştenii, oficialii vor să scape de un jucător scump. Salariul său e de 18.000 de euro pe lună, dar randamentul e sub aşteptări. Şefii vor renunţa la el, mai ales că Florian Walter, conducătorul echipei vrea să renunţe la a mai finanţa clubul. Walter a fost cel care l-a luat peste tot pe Cristea. De la Dinamo l-a transferat la "U" Cluj şi apoi la Petrolul.

Tânjeşte după Bianca

În ultimii ani, Adrian Cristea s-a evidenţiat mai mult în afara terenului de fotbal. A avut o relaţie terminată cu scandal cu fotomodelul Denisa Nechifor, apoi i-au trecut prin pat diverse personaje mondene. A format un cuplu intens mediatizat cu Bianca Drăguşanu, dar în vara trecută s-a despărţit de ea şi a avut o idilă cu Tania Budi. S-a împăcat cu fosta asistentă a lui Capatos pentru scurtă vreme, înainte de a pleca în Belgia, la Standard Liege, la începutul acestui an.

Săptămâna trecută, Cristea a fost prezent la un eveniment la care a fost şi Bianca, pe care n-a scăpat-o din ochi, deşi ea se ţinea de mână cu Victor Slav. "Nu sunt fericit, dar sunt bine", a spus el oftând, când a fost întrebat de reporteri despre viaţa personală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net