Mitică Dragomir se teme de anchetarea lui Pițurcă de DNA: „Va fi sfâșiat“

Ultima actualizare:

După ce Victor Pițurcă a intrat în atenția DNA, au urmat 24 de ore decisive pentru viitorul omului de fotbal. 

Dumitru Dragomir e pesimist față de turnura pe care o pot lua lucrurile (FOTO: Sportpictures)
Dumitru Dragomir e pesimist față de turnura pe care o pot lua lucrurile (FOTO: Sportpictures)

Între timp, fostul conducător de la șefia Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a relatat discuția pe care a avut-o cu Victor Pițurcă, înainte ca acesta să intre pe mâna DNA. Fostul președinte LPF a povestit că antrenorul nu părea să se teamă, înainte să fie reținut de procurori.  

„Te poate răstigni oricine, dacă are piroanele”

„M-a sunat, aseară şi mi-a spus că a pus şi el bani la unul care a cumpărat măşti. Şi a fost chemat la DNA astăzi: «Bă, eu am pus bani, nu ştiu ce s-a întâmplat, mă cheamă mâine la DNA!». Asta mi-a zis. Poţi să greşeşti. Nu era speriat deloc. Mi-a dat telefon: «Bă, mă duc la DNA, mâine. Nu am făcut nimic. Am pus şi eu bani, ca să cumpere măşti. Eu ştiu ce-o fi făcut ăla?”, a punctat Mitică Dragomir, potrivit „Fanatik”. Acesta s-a arătat surprins că Victor Pițurcă a fost oprit 24 de ore la DNA, spunând: „Nu poate să îl reţină pentru aşa ceva. Nu se aştepta să îl reţină. Este un şoc!”.

În funcție de cum vor decurge lucrurile, problemele ar putea apărea când s-ar ajunge la un proces, mai punctează Dumitru Dragomir. „Depinde dacă este un tip tare. Te poate răstigni oricine, dacă are piroanele. Depinde cum rezistă la presiune. Se aruncă presa, acum. Îţi dai seama ce va fi, mâine, la procesul lui? Găseşte şi un judecător pe care îl doare în pălărie. Va fi sfâşiat. Cât poate el să fie de vinovat când a dat banii într-o afacere. Este bine să nu ne pronunţăm. Mie îmi pare rău. Eu cred că este total nevinovat. A căzut ca musca-n lapte. El trebuia să îşi ia un jurist. E groasă. Era calm, liniştit, râdea”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Sorana Cirstea WTA jpg
Masina jpg
Dani Alves si sotia sa, Getty jpg
Rapid vs  Farul, Sportpictures (site) jpg
GettyImages 1448835977 jpg
neymar plange jpg